Neodolatelná a hravá Lancôme show

28.6.2013

„Oči jsou novým modním doplňkem,“ říká Alber Elbaz, kreativní ředitel módního domu Lanvin a jeden z nejlepších současných návrhářů. V lednu byla oznámena jeho spolupráce s Lancôme a my se jí nemohly dočkat! Zaprvé, Alber Elbaz odhaluje osobnost. Jak sám říká: „Zakrývám ženské tělo, abych lépe odkryl ženu.“ Slova, která přesně vystihují Lancôme! A to důležitější – chápe luxus jako něco, co přináší radost. Alberova fenomenální schopnost rozesmát pomocí malých vtípků a různých škodolibůstek na mole je jen jedním z mnoha jeho talentů, který se dokonale shoduje s mottem značky Lancôme: Ať jsou ženy, které k nám přicházejí, krásnější, a aby odcházely šťastnější. Šťastná spolupráce! Alber Elbaz tak vůbec poprvé přenesl svou představu „hravého luxusu“ do světa líčení a na léto převlékl čtyři nejprodávanější ikonické řasenky Lancôme. Nový způsob, jak vzdát hold lásce k módě i kráse. Něžná i odvážná oslava ženskosti – tak, jak ji vidíme jen my a Alber Elbaz. Show může začít, pojďme do první řady!

 

 
Čtyři jedinečné outfity pro čtyři legendární produkty Lancôme: Alber Elbaz propůjčuje svůj charakteristický rukopis čtyřem celosvětově nejlépe prodávaným řasenkám Lancôme a novým očním stínům Hypnôse, jediným na světě, které mají magnetický aplikátor. Vytvořil neodolatelnou, limitovanou kolekci, vyšperkovanou do nejmenšího detailu – jako třeba mašle, která zdobí obal. „Vodítkem pro celou kolekci jsou oči, vysvětluje, ale také oblé tvary. Tyto flakonky jsou neskutečně zaoblené! To mě inspirovalo. Měl jsem chuť udělat něco kulatého a vtipného.“ Hypnôse Doll Eyes, Hypnôse Star, Hypnôse Drama nebo jednoduše legendární Hypnôse: každá řasenka má své přednosti, každá má teď díky šikovným rukám Albera Elbaze i nový život v módních sběratelských obalech. K dostání jsou ve verzi extra black. Hypnôse Doll Eyes je první řasenkou, která vytvoří efekt « panenkovských řas » – prodlouží je, pozvedne a zvýrazní oči.  Ve své róbě s červenými srdíčky zahajuje Doll módní přehlídku – nevinná tak akorát. Hypnôse Star je poctou glamouru stříbrného plátna. Oboustranný kartáček vykouzlí Holywoodský pohled. Obal od Albera Elbaze, s hvězdami v elektrizující modři, z ní dělá bohyni  filmových studií. Zrodila se nová hvězda! Hypnôse Drama je řasenka, která vyčaruje neobyčejně hluboký pohled. Konvexní kartáček obalí a oddělí každou řasu, výsledkem je skandální objem. V šatech se zářivě růžovými flamenco puntíky, je Drama ztělesněním vášnivé ženskosti. Hypnôse. První řasenka na míru. Hypnôse dodává řasám až šestkrát větší objem, podle toho kolikrát použijete její kartáček. Alber Elbaz z ní udělal svou nevěstu a oblékl ji do šatů posetých očima. Přirozená pocta pro první a jedinečnou Hypnôse. Kolem nezbytných řasenek vzniká celý svět Hypnôse pro krásné oči. Mezi nimi i Hypnôse Palette, barevné oční stíny Lancôme, které musíte mít. Obal rovněž navrhoval Alber Elbaz a jsou k dostání ve verzi Doll Eyes, Star Eyes a Drama Eyes. A navíc XXL umělé řasy!

elbaz2

Všechny produkty k dostání v průběhu celého léta v Sephoře (patro 0) nebo Marionnaud Parfumeries (patro -2). Informace o cenách naleznete v prodejně.

Sandra
Mohlo by vás zajímat