Mall style 58 – Co nosí naši návštěvníci uprostřed podzimu?

25.10.2018

Venku už to konečně vypadá jako pořádný podzim. Počasí se v říjnu vzpamatovalo a teploměr ukazuje přiměřenou teplotu měsíci. Pojďme se společně podívat v čem návštěvníci PALLADIA vyrazili nakupovat a třeba se od nich inspirovat.

Kožíšek

Už loňskou zimu ovládl všechny výlohy obchodů tzv. teddy coat. Kožíšek připomínající plyšového medvídka. I když možná nejste fanynkou příliš roztomilého looku, pak vězte, že v tomto kožíšku vám rozhodně bude nad míru příjemně. A pokud k němu vezmete krátkou sukni a kozačky, pak bude váš ženský sexappeal tam, kde jej chcete mít.

Kožich, RESERVED (patro 0). Teddy bear kožichy, H&M (patro -1 a 0).

 

Kabát pánského střihu

I když vám možná není už dvacet a možná ani pětadvacet, není to důvod bát se vyjít z domu stylově oblečená. Tahle paní je skvělým důkazem, že i v pětašedesáti lze vypadat skvěle. Skvěle v tomto případě definujeme: jako z fashion magazínu. Kouzlo je, s věkem vsadit na klasiku. Kabát pánského střihu není žádný výstřelek pomíjivého trendu, ale nestárnoucí klasika. Oživte jím svůj jednobarevný outfit a uvidíte, že to bude bohatě stačit.

Všechny kabáty, PIETRO FILIPI (patro +1).

 

Mom´s jeans

Džíny střihu, který nosily maminky dnešních „dvacetiněcoletých“ slečen ve svých dvaceti, jsou zpět ve své síle. Možná jste jej stihli zaregistrovat, protože se rozhodně nejedná o novinku této sezóny. Když je ale oblečete, určitě nezapadnete v davu a mimo to mají další výhody. Krásně zvýrazní boky a zakryjí bříško. Noste je s bundou do pasu a odkrytými kotníky jako slečna z PALLADIA nebo s kotníkovými kozačkami.

Džíny střihu „mom“, MANGO (patro +1).

 

Výrazné tenisky

Pokud se vám nechce zrovna vymýšlet nějaký super outfit, nebo se jednoduše necítíte kreativně, vyrazte ve své pohodlné každodenní uniformě. Jen k ní obujte výrazné tenisky. Mikina, péřovka, skinny džíny a tenisky hýřící všemi barvami. To je ta správná klasika zvlášť, když jdete nakupovat!

Tenisky shora, ADIDAS (patro 0). Tenisky na spodu, PUMA (patro 0).

Eliza
Mohlo by vás zajímat