Mall style 58 – Co nosí naši návštěvníci uprostřed podzimu?

25.10.2018

Venku už to konečně vypadá jako pořádný podzim. Počasí se v říjnu vzpamatovalo a teploměr ukazuje přiměřenou teplotu měsíci. Pojďme se společně podívat v čem návštěvníci PALLADIA vyrazili nakupovat a třeba se od nich inspirovat.

Kožíšek

Už loňskou zimu ovládl všechny výlohy obchodů tzv. teddy coat. Kožíšek připomínající plyšového medvídka. I když možná nejste fanynkou příliš roztomilého looku, pak vězte, že v tomto kožíšku vám rozhodně bude nad míru příjemně. A pokud k němu vezmete krátkou sukni a kozačky, pak bude váš ženský sexappeal tam, kde jej chcete mít.

Kožich, RESERVED (patro 0). Teddy bear kožichy, H&M (patro -1 a 0).

 

Kabát pánského střihu

I když vám možná není už dvacet a možná ani pětadvacet, není to důvod bát se vyjít z domu stylově oblečená. Tahle paní je skvělým důkazem, že i v pětašedesáti lze vypadat skvěle. Skvěle v tomto případě definujeme: jako z fashion magazínu. Kouzlo je, s věkem vsadit na klasiku. Kabát pánského střihu není žádný výstřelek pomíjivého trendu, ale nestárnoucí klasika. Oživte jím svůj jednobarevný outfit a uvidíte, že to bude bohatě stačit.

Všechny kabáty, PIETRO FILIPI (patro +1).

 

Mom´s jeans

Džíny střihu, který nosily maminky dnešních „dvacetiněcoletých“ slečen ve svých dvaceti, jsou zpět ve své síle. Možná jste jej stihli zaregistrovat, protože se rozhodně nejedná o novinku této sezóny. Když je ale oblečete, určitě nezapadnete v davu a mimo to mají další výhody. Krásně zvýrazní boky a zakryjí bříško. Noste je s bundou do pasu a odkrytými kotníky jako slečna z PALLADIA nebo s kotníkovými kozačkami.

Džíny střihu „mom“, MANGO (patro +1).

 

Výrazné tenisky

Pokud se vám nechce zrovna vymýšlet nějaký super outfit, nebo se jednoduše necítíte kreativně, vyrazte ve své pohodlné každodenní uniformě. Jen k ní obujte výrazné tenisky. Mikina, péřovka, skinny džíny a tenisky hýřící všemi barvami. To je ta správná klasika zvlášť, když jdete nakupovat!

Tenisky shora, ADIDAS (patro 0). Tenisky na spodu, PUMA (patro 0).

Eliza
Mohlo by vás zajímat
25.2.2015
Od Filipa