Jak vypadají stylové péřovky do mrazivých dnů?

7.1.2017

Mrzne, jako když praští, takže péřovky ven ze skříní! Nebojte, už dávno v nich nemusíte vypadat jako zavalitý yeti. S vypasenými originálními kousky budete letos za hvězdu nejen na horách, ale i během chladných dnů ve městě. Zapomeňte proto na lehké kabátky, které jsou spíš na parádu než na zahřátí. Kvalitní péřovky vás zahřejí a vy si tak s chutí užijete kouzelné zimní procházky.

# HRA BAREV

Vybočte z davu černých kabátů a zvedněte náladu všem kolem. Barevné bundy jsou trendy a v zasněžené krajině vypadají obzvlášť parádně! Pokud si netroufáte na výrazné odstíny od hlavy až k patě, zalíbí se vám letošní módní hitbarevné kožíšky. Ty vypadají skvěle nejen s černou, ale i khaki nebo jinou barvenou variantou.

Bunda s růžovým kožíškem, MANGO (patro +1). Červená bunda, F&F (patro +1).  Stříbrná bunda, Orsay (patro 0). Cihlová bunda, Lindex (patro 0). 

Všechny bundy dostupné v MANGO (patro +1).

# ELEGANTNÍ ZAHŘÁTÍ

Že se péřová bunda hodí jen na hory? Tak to už dávno neplatí! I teplý péřový kousek může být elegantní a slušivý. K povedené péřovce si můžete navíc klidně obout i kozačky. Základem je kvalitní zpracování, vypasovaná silueta a jemný kožíšek. Pak už je jen na vás, jakou barvu nebo délku zvolíte.

Červený kabát, MANGO (patro +1). Bílá bunda, Orsay (patro 0). Modrá bunda, Lindex (patro 0). Khaki bunda,  TOPSHOP (patro +1). 

# SPORTOVNĚ & CHIC

Chystáte se na hory, na chalupu nebo třeba jen na dlouhou zimní procházku parkem? Pak si pořiďte stylovou sportovní péřovku, se kterou zazáříte nejen na svazích. Sportovní styl bund se letos nosí i do města a hlavním trendem jsou velké bomber bundy nebo oversized péřovky jako z 90. let.

Tyrkysová bunda O’Neill a bílá bunda Alpine Pro, SPORTISIMO (patro -2). Červená bunda,  TOPSHOP (patro +1). Zelená bunda, MANGO (patro +1).

Foto: Pinterest.com, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat