MALL STYLE 53 – Návštěvníci PALLADIA se módních trendů nebojí!

6.5.2018

V PALLADIU nakupují jen ti nejstylovější zákazníci, kteří se nebojí objevovat nové módní trendy. Nechte se inspirovat retro kousky, neotřelými kombinacemi i do puntíku vyladěnými outfity. Jaro přeje hravým nápadům!


# Žlutá je nová černá

Barvy k jaru jednoznačně patří. A právě žlutá je odstínem, který rozzáří každý váš den. Džíska je kouskem, který by neměl chybět v žádném cool šatníku a v barevném provedení je ještě víc trendy! Slečna se nebála obout ani takzvané „ugly sneakers“, jde o velké bílé tenisky, které vypadají jako z amerického seriálu z 90.let a které lidi buď milují nebo nenávidí. Outfit je jednoduše vyladěný od hlavy až k patě. Klasické denimové kousky v retro střizích najdete například v LEVIS (patro -1). 

# Denimová elegance

Džínovina je jedním z nejvšestrannějších materiálů, který vypadá dobře zkrátka na každém módním kousku. Letos se nosí nejen džínové bundy, overaly nebo šortky, ale také džínové sukně nebo šaty. Stylová blondýnka se sice před foťákem trochu styděla, ale rozhodně neměla za co. Denimové šaty v midi délce zkombinovala s doplňky ve výrazné zlaté barvě. A proč taky ne, i jarní nákupy si zaslouží parádní model!

# Slečna drsňák

Ryze holčičí áčková sukně a krátká koženková bundička tvoří spolu s ležérními teniskami a výraznými brýlemi na první pohled nesourodý, ale v závěru zajímavý trendy celek. Kožený křívák je kouskem, který se vám bude hodit po celý rok. V létě vypadá skvěle k romantickým květovaným šatům a v zimě zase poslouží místo svetru pod oversize kabát. Nebojte se vyhrát si s barevnými variacemi.

# Vyšší dívčí

Dřela jste na své vysněné postavě celou zimu? Tak teď je ten právy čas ji naplno ukázat. Romantický crop top s nabíranými rukávy vypadá spolu s vintage džínami s vysokým pasem jednoduše skvěle. Nezapomeňte, že ke krátkým topům je vysoký pas nutností a také, že méně je často více. Právě proto dodala slečna svému dívčímu outfitu trochu ležérnosti pohodlnými teniskami. Na rande je ale může s klidem vyměnit třeba za rudé střevíčky a výsledek bude nepřehlédnutelný.

# Pohodlně & chic

Nákupy jsou plné přebíhání, převlékání a nekonečného vybírání. Právě proto je pohodlný look tím nejlepším řešením. Naštěstí je současná móda pohodlí nakloněna. Do ulic si tak můžete s klidem obléct tepláky a oblíbenou džísku a nikdo si nepomyslí, že jste utekla z posilky. Seprané tepláky ale nechte doma, pořiďte si raději nový pohodlný kousek z pevnějšího materiálu, který bude kalhoty skvěle nahrazovat.

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat
29.6.2017
Od Kláry
30.8.2018
Od Kačky