Ve kterých botech vykročíte do léta?

10.5.2018

Nosí se výrazné barvy, vyšívané motivy, zajímavé aplikace, ale i šílené chlupatiny. Nebojte se oživit jednoduchý outfit výraznými botami, které dodají vašemu stylu extra šťávu.


# Pantoflíčky na rande

Pantoflíčky si rozhodně zamilujete. Jsou pohodlné a ráno do nich můžete jednoduše vplout. Nosí se jak takzvané mules, které jsou většinou na vyšším podpatku a jsou tak ideální k elegantnějším lookům, tak pantoflíčky, které se dřív nosily na doma nebo jako přezůvky do školy. Nejstylovější budete, pokud si pořídíte chlupatou, saténovou nebo operličkovanou variantu.

Červené mules, Baťa (patro –1). Chlupaté, RESERVED (patro 0). Růžové, WOJAS (patro -1). S potiskem a žluté, H&M (patro –1, 0). 

# Tenisky na nákupy

Zábavné tenisky jsou jednoznačně módním must-have! Ladí nejen k oblíbeným džínům, ale i k romantické sukni nebo šatům. Kromě klasických bílých stálic si letos pořiďte také originálnější varianty, které vás budou bavit. Je jen na vás, jestli si zamilujete výrazné nášivky nebo jemné květiny.

S pop-art potisky, Baťa (patro –1). Zelené, Deichmann (patro -2). Růžové, Guess (patro +1). S květinami, Deichmann (patro -2). Se zvířátkem, RESERVED (patro 0).

# Espadrilky na piknik

Slaměný materiál se objevuje nejen na botách, ale i na kabelkách a kloboucích. Espadrilky působí letním svěžím dojmem a navíc jsou skvěle variabilní. A protože je často seženete za pár korun, můžete si nakoupit hned několik různých variant. Nosí se denimové, pestrobarevné nebo metalické, které krásně zvýrazní letní opálení.

Černé, Guess (patro +1). Zlaté, H&M (patro –1, 0). Modré a stříbrné, Deichmann (patro –2). Květované, Baťa (patro –1).

 

Foto: Pinterest.com

Klára
Mohlo by vás zajímat
30.8.2017
Od Kláry