MALL STYLE 46 – Cool podzimní looky návštěvníků PALLADIA

10.10.2017

Listí pomalu opadává a my se opět vydáváme do PALLADIA na průzkum outfitů zákazníků. Podzim je v podání návštěvníků hravý, uvolněný a nápaditý. Nakupující se nenechali zastrašit zimou a i přes nevlídné počasí prezentují poslední módní trendy, které by v roce 2017 neměly chybět žádné z nás.

Stýská se vám po školních letech? Inspirujte se stylovou návštěvnicí PALLADIA a vsaďte na styl à la nezbedná školačka. Kšiltovku si hoďte drze dozadu, mikinu dejte kolem pasu a celý outfit dolaďte výraznými zlatými teniskami. Za tuto neotřelou kombinaci dáváme mladé slečně 10 bodů z 10!

Doby, kdy byl svetr považován za nudný kousek, který v zimě musíme nosit jen pro zahřátí, jsou dávno pryč. Look této mladé slečny je ideálním návodem, jak nosit svetr jako klíčový kousek looku. Béžový kardigan je totiž ozvláštněný o choker, který je trendem poslední sezony a o nápadité průstřihy. Pokud chcete svoji svetrovou zásobu obohatit, vsaďte také na podobně originální modely.

Šála není jen kousek, který nám skvěle ochrání krk před mrazem, ale může být také zajímavým módním doplňkem. Přesně takto ji využila mladá slečna, která na ní postavila svůj look. Nebojte se tedy šálu nosit klidně i v interiérech. Oceňujeme také cool tenisky na platformě z dílny Puma by Rihanna.

Jeden z našich nejoblíbenějších trendů? Oversized džínové bundy! Ty jsou totiž nesmrtelným kouskem, který nikdy nebude out. To nám dokonale ukazují neotřelé kombinace dvou nakupujících, u kterých džínová bunda hrála prim. Tato slečna zvolila delší model, který doplnila padnoucími slim džínami. Boyfriend jeans k oversized vršku nikdy nenoste, vaše křivky by zcela zapadly.

Druhá slečna zvolila džínovou bundu s nášivkami, které také stále letí. Sportovně laděný look doplnila cool batůžkem s růžovým pom-pomem, který by vám rozhodně neměl chybět. Chlupatá kulička skvěle rozzáří každý černý batoh či kabelku.

 

Klára
Mohlo by vás zajímat
15.4.2015
Od Petera