4 způsoby, jak oživit svůj letní denim look

6.7.2018

Když se řekne denim, většina žen si vzpomene na své oblíbené džíny. Omezovat se ale jen na ně? To by byla hlavně v létě věčná škoda. Narazit totiž můžete na stylové košilové šaty, midi sukně nebo šortkové overaly. Na to, kolik je denimu let, dokáže stále dělat dojem. Denim nevychází z módy, jen se sem tam ukáže v novém kabátku. 


1. MINI ČI MIDI DÉLKA

Denimové sukně jsou tady s námi už několik let, každoročně se však mění jejich délka a střih. Nyní letí krátké mini sukně s roztřepenými lemy a střihem tak akorát do pasu, který můžete zvýraznit právě páskem. Pokud si na krátkou mini netroufáte, pak vyzkoušejte midi délku. Tahle délka působí velmi žensky a když k ní obujete podpatky, nemusíte se bát optického zkrácení nohou. Pokud sukně sahá do pasu, můžete ji nosit i se zkráceným crop topem.

Top – PROMOD (patro 0), sukně – RESERVED (patro 0), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka a pásek – vlastní, boty – Office shoes (patro –1).

2. DENIM A KRAJKA

Ano, i tahle varianta dokáže ozvláštnit letní obyčejný denimový look. Nebojte se tohoto kontrastu, ale naopak si s ním hezky vyhrajte, např. ve výběru správného spodního prádla, když se jedná o krajkový top. K výraznému topu si ale pořiďte zcela jednoduché denimové šortky bez ozdob, opatrné ale buďte také při výběru obuvi, jehlám se obloukem vyhýbejte. Krajku raději usměrněte plackami. Budete vypadat stylově a chic.

Šortky – LINDEX (patro 0),  top – RESERVED (patro 0), boty – GUESS (patro +1), kabelka a sluneční brýle – vlastní.

3. BAREVNÉ A SLUNEČNÍ BRÝLE

Sluneční brýle s barevnými skly jsou letos na léto nezbytným doplňkem. I přestože jsou výrazné a mnohdy až extravagantní, hodí se prakticky ke každému outfitu. Oblečte si denimové šortky, bláznivější top nebo i bílé tričko a dokonalé outfity, kterými každého zaujmete, budou na světě. Takto lze lehce oživit jakýkoliv denimový look.

Top a šortky – MANGO (patro +1), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka – vlastní, boty – Office shoes (patro –1).

4. NÁPIS NA TMAVÉM DENIMU

Tím dalším denimovým trendem, o kterém letos hodně uslyšíme, je tmavý denim. Takže žádné oprání, vyšisování, roztrhání. Zpátky na scéně je ten pravý syrový denim! Prohrabejte skříně, určitě něco objevíte. Nenosí se jen na jednom kousku oblečení, ale jak vidíte, nosí se od hlavy až k patě, takže se toho nebojte! Nápisy jsou letos navíc stále v kurzu, vybírejte ale ty minimalistické.

Šortky – LEVI’S (patro –1), Denimová bunda – PROMOD (patro 0), kabelka – vlastní.

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat
28.10.2017
Od Elišky