Jak se obléct chic na rande

6.2.2018

Šanci zaujmout a udělat dobrý dojem na prvním rande máte pouze jednu! Roli hraje každý detail, od úsměvu až po oblečení. Téměř každá žena je ochotná lámat si hlavu hodiny tím, co si vezme na sebe. Pochopitelně včetně módní přehlídky před zrcadlem! 


1. Tvídové či kostkované sáčko

Nikdy nezklame a v nové sezoně vám navíc vylepší módní skóre. Do práce sako kombinujte s cigaretovými nohavicemi nebo s neutrálním topem a úzkými džínami. Po práci ho do skříně neukládejte – kostkované sako se letos nosí s koženými kalhotami nebo sukní, a dokonce i s večerními maxišaty. Na rande je tento kousek jako stvořený, neboť hezky oživí i obyčejný outfit a vy budete vypadat elegantně a chic zároveň. Pokud chcete, můžete sáčko ozvláštnit broží.

Sako – RESERVED (patro 0),  sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), top – H&M (patro -1, 0),
kalhoty – Levi´s (patro -1), boty – Baťa (patro -1), kabelka – vlastní

2. Maxi svetr aneb oblékněte si něco, co důvěrně znáte

I když chcete udělat sebelepší dojem, raději neexperimentujte s kousky, které jste si koupila hodinu před první schůzkou. Nemuselo by se vám to vyplatit. Rozhodně si ale na rande neoblékejte ani věci, které jste měla celý den na sobě. Mohly by skrývat skvrnku, které jste si za celý den nevšimla a která by mohla v průběhu večera „vykouknout“ na povrch. Příprava na rande se skrývá také ve vizáži. Vezměme si například vlasy. Jestliže si na první rande učešete pevný culík nebo drdol, sama se budete cítit upjatě a můžete vzbuzovat dojem přísné dámy, zatímco vlasy kopírující váš obličej a poletující v občasném větříku pomůžou podvědomě i vám, abyste se uvolnila.

Svetr – MANGO (patro +1), tenisky – Reserved (patro 0),  kalhoty a sluneční brýle – TOPSHOP (patro +1), kabelka – vlastní

3. Prim hrají doplňky

Můžete být přehnaně ambiciózní a volit na první rande odvážný extravagantní styl společně s výraznými barvami a doplňky. Pozor ale, abyste svůj protějšek zbytečně nevyplašila. Ovšem střídmě neznamená nudně! Můžete zkombinovat klasické džíny se zajímavými doplňky, jako je barevná čepice či výrazná kabelka. Méně je někdy více, to znamená žádné vulgární výstřihy, ani sukně těsně pod zadek či holá záda. I vaše oblečení říká určité poselství o vás samotných. Nechejte svůj protějšek přemýšlet, jak asi vaše tělo vypadá pod látkou, kterou máte na sobě. Nechejte si nějaká překvapení na později.

Džíny – MANGO (patro +1), svetr – vlastní, kabát a čepice – H&M (patro -1, 0), boty – Office Shoes (patro -1), kabelka – vlastní

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat
15.1.2014
Od Filipa