Buďte jako hvězda filmu Padésát odstínů šedi!

1.7.2017

Dakota Johnson září nejen po boku božského Jamieho Dornana v sexy filmu Padesát odstínů šedi a temnoty, ale je také módní hvězdou ulice. Její jednoduché a přesto šik outfity paparazzi milují a její příjemnou auru jsme si oblíbili i my. Napodobte styl „holky od vedle“, buďte trendy a pohodová zároveň.

# LOVE BLACK

Černá prostě nikdy nezklame! Pokud se jí ani v létě nechcete vzdát, pořiďte si ležérnější malé černé a oblékejte je klidně na běžné nošení. Bavlněný nebo lněný materiál podpoří uvolněný styl. V kombinaci s trendy slaměným kloboukem a populárními mules botami vznikne jednoduchý a přesto šik outfit do práce i na rande.

Černé šaty, H&M (patro -1 a 0). Klobouk, MANGO (patro +1). Brýle Ray-Ban,  Eiffel optic (patro 0). Boty, TOPSHOP (patro +1).  Náramek, H&M (patro -1 a 0). 

#LOVE GIRLY LOOK

Léto přímo vybízí k nošení dívčích šatů nebo rozverných sukní. Podlehněte proto romantické náladě i vy. Pořiďte si výraznější šaty střihu do Á, k nim si obujte bílé boty a stejně jako Dakota nezapomeňte ani na mraky trendy doplňků. Základem letní výbavy je samozřejmě klobouk a sluneční brýle a na pochůzky po městě se bude hodit i malá kabelka na všechny dívčí nezbytnosti. Třešničkou na dortu je ležérní cop nebo volnější culík.

Šaty, MANGO (patro +1). Sluneční brýle, Michael Kors, FADE(patro +1). Klobouk, H&M (patro -1 a 0). Lodičky, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, MAX&Co. (patro +1).

# LOVE SUMMER

Máte ráda jemné barvy, květinové vzory a dívčí volánky, a přesto nechcete působit jako cukrová panenka?  Pak na to jděte stejně chytře jako herečka a zkombinujte čistě ženské kousky (co ale mají rebelské prvky). Vznikne tak trochu odvážnější a originální look, díky kterému budete nejen stylová a „in“, ale i svá. Móda je hra, tak si hrajte a kombinujte zdánlivě nekombinovatelné.

Květovaný overal, TOPSHOP (patro +1). Brýle a náramky, oboje v H&M (patro -1 a 0). Černé boty Converse, Office Shoes (patro -1). Kabelka s nášivkou,  MANGO (patro +1).

Foto: Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
8.7.2013
Od Adéla
5.3.2015
Od Petera