Březen by PALLADIUM

11.3.2016

Dny se pomalu prodlužují, teplota polehoučku roste, zimní svršky se postupně odhazují a schovávají na další sezónu. Pojďte se společně s námi zapojit do oslav a přivítat jaro. V PALLADIU jsme totiž opět nezaháleli a připravili si pro vás skvělou jarní akci, výstavu a další zajímavé události, které si zkrátka nemůžete nechat ujít.

od 18. do 20. března na vás v PALLADIU čeká Jarní akce. Od pátku do neděle si tak můžete užít ve více než 60 obchodech slevy 20 – 30 % na módu, obuv, šperky a doplňky, sportovní vybavení, domácnost a doplňky, hračky, krásu a zdraví. Nejen dámy jistě ocení zdarma líčení, vlasové poradenství, tenisový fotokoutek a stylingové koutek na patře -2.  sobotu 19. března nesmíte minout zajímavý program, kterým vás provede Inna Puhajková a Michal Hrdlička. V rámci něj proběhnou módní přehlídky v čele se známými modelkami a modely (Jitka Boho Válková, Gabriela Bártová Dvořáková, Dominika Hužvárová, Martin Gardavský, Michal Suchomel, Jozef Krč a další), hudební vystoupení K. Nývltové, M. Vojtka, a J. Kopečného z muzikálu Angelika či zpěváka Sebastiana. Takže pokud ještě nemáte na tento víkend nic naplánovaného, určitě si událost zapište do svých diářů. Pro více informací navštivte naši jarní microsite, kde se dozvíte veškeré podrobnosti.

Moda v jarnim podani_velky banner
Milovníky umění jistě nadchne výstava jednoho z nejznámějších malířů automobilových veteránů Václava Zapadlíka s názvem Benzínové umění na patře +1 naproti butiku ALO diamonds. Obrazy toho autora jsou natolik věrohodné, že si nikterak nezadají s pohledem na reálný objekt a již mnohokrát se staly inspirací pro sběratele a modeláře historických vozidel u nás i v zahraničí. Přijďte se i vy podívat a užít si pohled na veterány, který jen tak nezažijete.

3_1000x626-kopie

21_1000x600
Již tradičně vychází i v rámci oslav jara PALLADIUM Magazine, tentokrát s pořadovým číslem 14. Dá vám nahlédnout do trendů nadcházející sezóny a jeho hlavním tématem je Vítr do plachet. Toto téma nesouvisí jen s plavbou po moři. Představuje i energii, která nás posouvá dál v našich životech a pohání nás uskutečňovat naše sny a nápady. V magazínu najdete i exkluzivní rozhovor se slovenskou herečkou Judit Bárdos, zajímavé jarní a letní fashion a beauty trendy, novinky ze světa účesů, tipy na letní dovolenou, recenze knih a CD, zen horoskop a spoustu dalších zajímavostí. Magazín najdete od 18. března ve speciálním stojanu u infokiosku na patře 0, nebo si jej můžete objednat přímo do vaší schránky prostřednictvím formuláře na webu PALLADIA.

Příjemné čtení.

PAL MAG 14_Cover_3D verze pro promo

Peter
Mohlo by vás zajímat
2.5.2013
Od Adéla