Červenec by PALLADIUM

1.7.2015

Prázdniny sice začaly, ale my pro vás stále připravujeme spoustu speciálních akcí, které si rozhodně užijete. Přijďte nás navštívit a budete mít možnost nejen výhodně nakoupit či vyhrát spoustu cen, ale dokonce se alespoň na chvíli přenést do exotických krajin.

Nenechte si ujet slevy

Červenec není jen měsíc plný krásného počasí a dovolených, ale i nákupů! V PALLADIU totiž probíhají ve většině prodejen letní slevy. Nakoupit výhodně jarní a letní sortiment zajděte např. do prodejen TOPSHOP,TOPMAN (patro +1), H&M (patro -1 a 0), RESERVED (patro 0), Promod (patro 0), Tatuum (patro 0), MANGO (patro +1), Armani Jeans (patro +1), PUMA (patro 0), adidas Concept Store (patro 0), PANDORA (patro +1) a dalších. Slevy probíhají v několika vlnách až do konce prázdnin nebo do vyprodání zásob. Pospěšte si, ty nejlepší kousky už rychle mizí! Aktuální informace o slevách pravidelně sledujte na facebookovém profilu PALLADIA.

www-soutez

Od 19.6. do 30.8. 2015 máte jedinečnou šanci vyhrát MacBook Air a mnoho dalších super výher ve Velké letní soutěži PALLADIA. Stačí nakoupit alespoň pětkrát ve vybraných obchodech. Po předložení účtenky ze soutěžní prodejny získáte na Infokiosku stírací los. Na něm je kód, který zadáte do aplikace. Pokud nasbíráte pět kódu do aplikace do 30. 8. 2015, jste ve finále soutěže, ve kterém se hraje kromě MacBooku i o iPhone 5c, iPad2, Bose reproduktory, Beats Solo 2 sluchátka, kabelku Tosca Blu a další! Navíc na každém stíracím losu máte šanci vyhrát další, menší, výhry! Tak to se vyplatí! Uskutečnit 5 nákupů v období slev dokáže lehce každý 😉 Výhry v soutěži stojí za to, rozdáváme jich přes 700! Tak honem na nákupy. Více informací na webu PALLADIA nebo přímo v soutěžní aplikaci.

MacBook Air
Pokud se nechystáte strávit svoji dovolenou v exotických zemích, vydejte se aspoň na skok do světa divokých zvířat. Stačí jen do konce prázdnin navštívit výstavu mezinárodně oceňovaného fotografa Petra Slavíka (patro +1), který nafotil mnoho snímků zvířat – medvěda s čerstvým úlovkem v tlamě na Kamčatce, levharta skrytého v ranní mlze v Jižní Africe a mnohé další. Výstava probíhá ve spolupráci s časopisem Koktejl.

Snímek obrazovky 2015-06-26 v 17.06.23

Inspirace a čtení nejen na cesty – to je PALLADIUM Magazine jaro/léto 2015. Stáhněte si ho do svého chytrého telefonu nebo tabletu a zkraťte si tak dobu při cestování.
Magazín vás provede třemi Fashion stories (včetně videí z nich), ukáže nové módní a beauty trendy, výtečné recepty, novinky ze světa hudby a knih a mnohé další. PALLADIUM Magazine máte k dispozici zdarma jak na Google play, tak na App store.

Snímek obrazovky 2015-06-26 v 17.05.52

Přejeme vám všem krásné léto.

Peter
Mohlo by vás zajímat