Lov podzimních bot v PALLADIU!

14.10.2020

Venku se ochlazuje a je na čase pořídit si ty pravé podzimní boty. Vyrazila jsem do PALLADIA rozhlédnout se po nových kolekcích a ukážu vám, kde mají jaký výběr, a jaké modely mi padly do oka. Inspirujte se!


BAŤA

Prodejna Baťa (patro -1) nabízí velký výběr chelsea boots. Říká se jim také perka. Pokud žádné takové nemáte, určitě si je pořiďte. V botníku by vám neměly chybět, protože je můžete nosit ke všemu a vždy vypadají dobře. U mě zvítězily tmavě hnědé! Vyberou si tu také milovnice bot na podpatků. Fandíte nesmrtelné černé klasice, nebo sáhnete radši po jiné barvě? Mně se moc zalíbily hnědé s černým podpatkem.


CCC

V prodejně CCC (patro -2) mi padly do oka hned dvoje od Jenny Fairy a každé úplně jiné. Občas mám náladu na podpatky. Nejraději mám široký podpatek a tyhle černé semišové by vypadaly k sukni, černým silonkám a kabátku skvěle! Druhé byly biker boots v bílé barvě. Na lítání po městě ideální!

Nechte se unést na vlně DeeZee! To je značka pro módní shopaholičky, které si potrpí na trendy. Seženete tu boty ve všech možných variantách nebo s různými aplikacemi. Objevila jsem tu například černé biker boots s perličkami a nemohla jsem přehlédnout ani červené vysoké podpatky. Mrkněte ještě po kozačkách.

Doporučuji se podívat také na značku Lasocki. Sice jsou trochu dražší, ale kožené a kvalitní, takže je budete moct nosit i další sezonu, a stále budou vypadat jako nové.


TOSCA BLU

Přiznám se, že italský butik Tosca Blu (patro 1) jsem do nedávna vůbec neznala. Nabízí precizně ušité kožené kabelky a kvalitní dámskou obuv. Líbí se mi čisté, jednoduché linie, které jsou k vidění hlavně u kabelek. Hodně mne zaujaly podzimní boty s hadím vzorem, které jsou opět žhavým trendem podzimní a zimní sezony. Třeba jako kotníkové šněrovací boty, nebo vyšší kovbojské koně. Našla jsem zde i jednu srdeční záležitost. Zamilovala jsem se do bílých kotníkových bot, pro které se budu muset nejspíš vrátit!


GEOX

Podzimní nabídka kolekce GEOX (patro 1) se mi moc líbila. Italský design v sobě nezapřou. Krásné jsou boty s hadím vzorem na podpatku, ty mi padly hned do oka. Zaujaly mne i další modely. Třeba kotníkové kožené boty v podzimní hnědé barvě. Boty GEOX jsou vybavené proslulou a patentovanou podrážkou, umožňující botě „dýchat“, což oceníte zejména při celodenním nošení. Kromě volnočasové obuvi zde najdete i propracované kousky, které se hodí ke kostýmku, nebo obleku.


OFFICE SHOES

V prodejně Office Shoes (patro -1) najdete téměř všechny nejznámější značky na jednom místě. Nejvíce mě zaujaly boty značek GANT, TOMMY JEANS a také mé milované Timberlandy, ale ty už jsou spíše na opravdovou zimu. V každém případě, pro módní obuv světových značek se vypravte určitě sem.


WOJAS

Nemohla jsem vynechat ani návštěvu prodejny WOJAS (patro -1). Tato polská značka nabízí pohodlné a zároveň stylové boty. Nová kolekce podzim/zima stojí opravdu za to! Moc se mi líbily kotníkové šněrovací boty, ke kterým si můžete pořídit rovnou i stejně ladící batoh. Podívat byste se měli určitě i na tašky a kabelky, které jsou také moc hezké.


ECCO

Další návštěvou byl obchod ECCO (patro 1). Obuv této značky se vyrábí z vysoce kvalitních přírodních materiálů a je známá hlavně nepřekonatelným pohodlím. Vyberete si tu boty pro každou příležitost. Nejvíce mě zaujaly bílé kotníkové boty, které si ihned přidávám na wishlist. Vsadím se, že rozzáří každý outfit! Navíc jsou z nové kolekce ECCO SHAPE, což jsou ty nejpohodlnější boty, které můžete mít.


Sportovní i fashion boty

Pro hledání těch nejlepších bot je PALLADIUM skvělým místem. Kromě prodejen, které jsem stihla navštívit, najdete obrovský výběr dámské, pánské i dětské obuvi také v prodejnách DEICHMANN nebo Guess Footwear. Na své si přijdou i milovníci tenisek a sportovních bot. Široký výběr, i v zimních variantách, nabízí obchody PUMA, ADIDAS, A3 SPORT, Foot Locker, SPORTISIMO a další. Ostatně i u klasických módních značek najdete zajímavou sezónní obuv. Omrkněte mj. nabídku prodejen H&M, MOHITO, RESERVED nebo Marks & Spencer.

Přeji úspěšné nákupy!

Lucie Šumová

 



Lucie Šumová vede svůj blog více než 10 let. Také ráda fotí, jí a umí si život užít! Což můžete vidět na jejím Instagramu – @luciesumova. Nejčastěji sdílí oblíbené podniky, občas i recepty, kosmetické a módní tipy nebo nějaké to cestování.

Lucie
Mohlo by vás zajímat