Mall style 21

13.1.2015

Měsíc leden se chýlí ke konci a s ním i období slev. Ačkoli nejsem ranní ptáče, o víkendu jsem si přivstala a zašla jsem do PALLADIA těsně po otevírací hodině – byla to paráda. Po hodině a půl se obchody začaly zaplňovat a já jsem se svým úlovkem v tašce spokojeně nafotila lednový Mall style jen pro vás 🙂 .
 
Tuto příjemnou dámu jsem oslovila před obchodem Orsay, který je jí svou módou hodně blízký. Potrpí si na zajímavě střižené šaty z úpletu, které podtrhnou její žensky tvarovanou postavu. Prozradila mi, že tento červený model je v jejím šatníku už ve frontě „na vyhoz“, ale podle mě vyhodit ho, by byla škoda – šaty jí moc sluší, zvýrazňují její jemný obličej. Před nákupy si zašla zacvičit do Pure JATOMI fitness (patro +2), kde si dala pořádně do těla a utekla alespoň na chvilku od svých pěti dětí. Tak této dámě já fandím!

DSC_0376

Tmavé dívčí duo mě zaujalo svou celkovou sladěností a trendovostí. Obě jsou na stejné vlně, alespoň co se vkusu týče. Jak samy říkají, snaží se jít s dobou. Slečna vlevo vsadila na koženkovou sukni do pasu a oversize kabát se vzorem rybí kostry. Kožené sukně jsou velkým hitem zimní sezóny, a to v různých barvách a střizích. Musím ale přiznat, že mě o trochu více baví model její kamarádky vpravo, která svůj jemný něžný obličej podtrhla kožíškovým kabátem černé barvy. Nezapomněla ani na jahodový lesk na rty, díky němuž černý outfit získá na noblese.

DSC_0380

Nebýt čepice a šály, byl by look této mladé slečny ryze jarní. V kožené bundě a kraťounkých červených leopardích šatech vypadá rebelsky a sexy. Chytrým krokem byla volba doplňků v podobě chlupaté šály a čepice, které outfitu dodají na jemnosti a mladistvosti. Teď si už jen počkat na příznivější počasí – nikdo přece nestojí o omrzliny na nohou a pozadí 🙂 .

DSC_0385-635x960 (1)

Na nákupy do PALLADIA si vyšla i tato dcera s maminkou. Móda je očividně obě zajímá a baví – rády kombinují různé styly, jak můžeme vidět na jejich outfitech. Zajímavě oblečená, tak trochu po „anglicku“, je především maminka. Padnoucí kostkované kalhoty zkombinovala s šedivým kabátem volného střihu a skvostnou retro šálou. Odmyslíme-li si no make-up, je to trefa do černého!

DSC_0387

Už z dálky mě tento mladý pár zaujal především svým roztomilým výškovým rozdílem, díky němuž rozhodně vybočují z řady 🙂 . Oba si zakládají na stylu vysokohorských turistů a nutno uznat, že jim to opravdu svědčí. Blonďatá slečna povedeně zkombinovala horskou obuv s něžným krajkovým topem, čímž dosáhla skvělého kontrastu. Hnědým páskem zvýraznila svou siluetu, což jí vzhledem k její výšce prospělo. Ve stejném duchu byl oblečený i její přítel, kterému už k hipsterskému looku na horách chybí opravdu jen ten plnovous 🙂 .

DSC_0391

Posledním úlovkem našeho lednového Mall stylu byla mladá slečna v bílém kožíšku. Vsadila na střihovou jednoduchost a materiálovou různorodost. Černé legíny jsou k volnému střihu kabátu správnou volbou, jedině tak totiž vynikne jeho tvar. Gumové holínky se do nepříznivého, deštivého počasí vyplatí mít. Jestli je ještě nemáte, věřte, že si na ně hodně rychle zvyknete, takže je pak nebudete chtít sundat z nohou 🙂 .

DSC_0397

Nenechte si ujít únorové pokračování – přineseme vám další ochutnávku Mall Stylu!

Peter
Mohlo by vás zajímat