Get the Solange Knowles look!

16.1.2015

Solange Piaget Knowles (známá jako Solange) je nadaná americká zpěvačka, textařka a modelka, která má opravdu vytříbený styl! Tato mladá dáma si potrpí na výstřední modely, bezhlavé kombinace a 60’s. Inspirujte se spolu s námi – její styl si zamilujete! 
 
ELEGANT & CHICK!
Tajnou zbraní pro docílení elegantlního looku není černá barva, ale skvěle padnoucí oblečení a hlavně PODPATKY! Ví to i zpěvačka Solange, kterou snad nikdy neuvidíme na žádné akci v teniskách nebo balerinkách. Nejen, že budete mít rázem nohy až do nebes, ale donutí vás to chodit rovně, „step by step“ k eleganci!

KOLAZ 6
Oranžový kabát, TOPSHOP (patro +1). Brýle, RESERVED (patro 0). Halenka + psaníčko, H&M (patro 0, -1). Sukně, TOPSHOP. Lodičky, MANGO (patro +1).

 

WELCOME TO POSH PARTY!
U této americké zpěvačky jsme zvyklé na opravdu divoké retro kombinace. Někdy je ale dobré ubrat, zvlášť, když se nedokážeme smířit s tím, že budeme od hlavy až k patě jako naše babička 🙂 Geometrické tvary se nám o pozornost zaručené postarají, proto si vyberte jen jeden výraznější kousek a zbytek slaďte v základních barvách. Na párty budete k nakousnutí!

Tip: Pokud byste cítila, že vám ještě nějaký ten vzor v outfitu chybí, zaměřte se na doplňky a boty.

KOLAZ 2 (2)
Košile, H&M (patro 0, -1). Kabelka, WOJAS (patro -1). Lodičky + kraťasy, TOSPHOP (patro +1).

 
LUNCH TIME!
Sobotní oběd s přáteli je skvělou příležitostí, na které můžete vyzkoušet, jak vypadat uvolněně, zajímavě a zároveň žensky. 60’s trend je aktuálně v kurzu – krympleny slaví! 🙂 Sáhněte do šatníku pro boyfriend jeans, přidejte k nim výraznou košili s chaoticky umístěnými pruhy a doplňte o pletený svetřík na zapínání. Na nohy obujte lodičky a vyražte do města!

KOLAZ 4
Džíny, H&M (patro 0, -1). Svetr, MANGO (patro +1). Košile, TOPSHOP (patro +1). Náramky, Promod (patro 0). Lodičky, H&M. 

 
BUSINESS MEETING!
Kdy jindy je ten pravý čas obléknout skvěle padnoucí sáčko a bílou košili, než na pracovní schůzku s nadřízenými? Omýlaný kancelářský outfit je však potřeba oživit! Vsaďte na cigaretové kalhoty s retro potiskem a vysoké páskové boty pro lepší rozhled 🙂 Ani s líčením se nemusíte držet při zemi, vyberte si odstín rtěnky, který vám nejvíce ladí k outfitu a ukažte vaší osobitost.

KOLAZ 5
Sako, Gant (patro +1). Rtěnka, Parfumerie SEPHORA (patro 0). Košile, F&F (patro +1). Kalhoty, Gant. Psaníčko, RESERVED (patro 0). Lak na nehty + boty, TOPSHOP (patro +1). 

 

Tak co, líbí? Přišli jste módnímu stylu Solange Knowles také na chuť jako my?

 

 
Zdroj fotografií: www.atlantablackstar.com

Peter
Mohlo by vás zajímat
20.12.2013
Od Šárky