BE INsta: Kozačky nad kolena ti vykouzlí perfektní figuru!

10.11.2017

V jakých botách budete zaručeně nepřehlédnutelná, stylová a atraktivní? Přece v těch nad kolena! Nosí se už druhou sezónu a jejich popularita neklesá. V kurzu je semiš, kožená klasika i luxusní samet. Troufnete si na podpatky nebo dáte přednost pohodlí? Instagramové hvězdy milují všechny módní varianty.

Jak si se stylingem vysokých kozaček poradily jedny z nejoblíbenějších blogerek a modelek Instagramu? Nosí je ležérně s džínami i elegantně s šaty a sukněmi.

LYDIA ELISE MILLEN

Počet followerů na Instagramu: 628 tisíc

Britská blogerka Lydia si zakládá na ženském a luxusním vzhledu. Její doménou jsou světlé tóny a kvalitní materiály. Pokud chcete být jako ona, pořiďte si volné světlé šaty, béžový camel kabát a hlavně šedé vysoké kozačky nad kolena. Díky vysokým podpatkům má Lydia postavu jako modelka, přestože měří pod 170 cm.

Hnědý kabát, MANGO (patro +1). Vínová šála, H&M (patro -1, 0). Šaty, Max&Co. (patro +1), Kabelka Michael Kors, FADE (patro +1). Kozačky, Baťa (patro -1). 

ROMEE STRIJD

Počet followerů na Instagramu: 3,6 miliónů

Nizozemská modelka se proslavila především jako andílek pro značku spodního prádla Victoria´s Secret. A není se čemu divit, její dokonalá postava, úsměv, blonďatá hříva a hlavně vytříbený vkus si oblíbí doslova každý. A protože má Romee nohy až do nebe, může si dovolit kromě vysokých černých kozaček i super výraznou rudou variantu. Ostrá špička navíc dodá pár centimetrů navíc i těm z nás, které výšku topmodelky nemají.

Bunda a kozačky,  MANGO (patro +1). Černé džíny, LEVIS (patro -1). Crop top, TOPSHOP (patro +1). Košile, H&M (patro -1, 0). 

BELLA HADID

Počet followerů na Instagramu: 15,7 miliónů

Tmavovlasá kráska je snad tou nejpopulárnější ikonou dneška. Začíná být dokonce oblíbenější než její starší sestra Gigi Hadid nebo její kamarádka Kendall Jenner. A proč tomu tak je? Kromě jiného má osobitý #edgy #street styl, který můžete celkem snadno napodobit. Stačí nosit delší mikiny a košile namísto šatů a doplnit je vysokými kozačkami klidně i bez podpatku. Poslední tečkou dokonalého outfitu  jsou výrazné doplňky v podobě náušnic nebo náhrdelníku.

Bílá košile, MANGO (patro +1). Kabelka, Max&Co. (patro +1), Kozačky, Deichmann (patro -2). Blazer,  Lindex (patro 0). Náušnice, H&M (patro -1, 0). 

Foto: Pinterest.com, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat