Mall style 16

28.8.2014

I v měsíci srpnu přicházíme s módní inspirací přímo od návštěvníků PALLADIA. Před objektivem nám zapózovalo hned několik usměvavých dvojic, které se vydaly na nákupy. Společně se teď podíváme, co nás na jejich outfitech zaujalo 🙂

1

Prvním párem byla mladá dvojice, jejichž naleštěné boty byly už z dáli nepřehlédnutelné. Černá perka jsou mou láskou a vypadají dobře snad na každém muži 😉 Klučina k nim zvolil dobře padnoucí modré sako s bílými akcenty v podobě lemů u kapes. Slečna vsadila na skinny jeans a ležérně zavázaný blejzr s barevnou šálou jako doplněk.

2

Hned u vchodu do centra jsme narazili na velmi vysokou slečnu v rozevlátých leopardích plisovaných šatech. Kromě krásně upraveného obočí nás zaujala i pohodovou kombinací vzdušných maxi a džínsky. Pro období babího léta je to zaručeně top 1.

3

O vytříbeném vkusu této britské dvojice není pochyb. Zářivé MELISSY vypadaly roztomile a nejen, že ladily s rtěnkou, ale vkusně kontrastovaly s temně rockovým outfitem. Partnerovo pruhované tričko a džínová vesta už jen podtrhla celkový vzhled této dvojice. Paráda!

5

S dobrou náladou navštívila PALLADIUM i tato dívka se svým kamarádem. Při výběru svého oblečení se rozhodně nenechali ovlivnit zamračeným počasím a vyrazili do města ve veselých barvách. Slečna vsadila na kombinaci vzorů květin a džínové bundy a v podobném duchu jí následoval i její kamarád. Dobrou volbou byly i deštníky, které se v ten den opravdu hodily 🙂

Peter
Mohlo by vás zajímat
17.1.2014
Od Thea