Mall Style 15

16.7.2014

Léto je tady! I když to v několika posledních týdnech vypadalo nejistě a slunce se schovávalo za mraky, teď se karta obrátila a příroda nám posílá jeden slunný a teplý den za druhým. Ideální počasí pro to vyrazit někam do přírody na koupačku, protože v centru Prahy je už tradičně k nevydržení 🙂 Přesto, že dopravní prostředky připomínají pařeniště, vyrazila jsem na „mapping“ outfitů do PALLADIA a ty nejlepší vám teď představím.

mall 5

Slečna v zelených šatech mě oslovila svou jednoduchostí a barevnou sladěností. Lichotivý tvar šatů s efektními záhyby u výstřihu působí zajímavě a díky černým espadrilles a tašce s etnickými vzory, kterou jsem si zamilovala, vypadá celý outfit kompaktně a trendy. Vše dovedla k dokonalosti oranžovými hodinkami a stejně barevnými nožičkami u svých slušivých brýlí.

 

mall 4

 

 

Tyto dvě slečny mě zaujaly nejen svým pozitivním úsměvem, ale především mladistvými outfity. Džínové kraťasy jakéhokoliv střihu jsou jasnou volbou pro letní dny a jak jinak, než s tričkem s potiskem. Můžete si vybrat, jestli budete „Pepek námořník“ nebo zkrátka jenom „WOW“ 🙂

mall 3

Mládí je krásné a stejně krásný byl i tento pár se svými vymazlenými hadříky. Slečna vsadila na květinové mini pestrých barev a udělala dobře. Šaty sedí jak mají a nikde nic přebytečného nevykukuje. Jen ty bílé sandálky jsou malou vadou na kráse. Oranžové vysací náušnice ale bodovou ztrátu nahnaly a proto jí to odpustíme 🙂 zprvu jednoduchý outfit  jejího přítele složený z černých kalhot a svetru ozvláštnilo šedé tričko s opravdu letním potiskem. Hned jsem dostala chuť na zmrzlinu!

mall 1

Minimalismus! Slečnu jsem pronásledovala až do obchodu H&M, ve kterém prý nakupuje nejraději a za svůj úlovek jsem moc ráda. Skvěle padnoucí šedé sako působí spolu s nápaditými kraťásky ležérně a tak trochu francouzsky. Krémová kabelka i černé balerinky model uspokojivě doplňují. Dávám palec nahoru!

mall 2

Už z dálky mě svým stylem okouzlila tato starší dáma. Květinová halenka mi přirostla k srdci a povýšila hlavně poté, co mi paní sdělila, že tento módní kousek byl poprvé oblečen už za První republiky! Miluju staré oblečení, protože i to má svou duši a příběh. Nevypadá ve spojení s pískovými kalhoty a koženými polobotkami parádně? Třešničkou na dortu jsou už jen lenonky 🙂

Peter
Mohlo by vás zajímat