Mall style 11

18.3.2014

Jaro už je ve vzduchu a sluneční paprsky nabývají na síle. Meteorologové předvídají stále vyšší a vyšší teploty, a proto můžeme teplé kabáty a bundy schovat hluboko do skříně. V dalším díle Mall style se můžete podívat, jak se s jarním počasím vypořádávají zákazníci PALLADIA.

mallbrezenIMG_7320-001

Pokud se ještě stále nechcete rozloučit se svým oblíbeným kabátem, rozhodně ho nezapomeňte správně zkombinovat. Slečna, kterou jsme potkali hned jako první, nás jednoduchostí a elegancí naprosto uchvátila. Díky jemnému vzoru a zajímavému střihu kabát už sám o sobě vypadá fantasticky. A není potřeba delšího komentáře ohledně doplňků. Letos na jaře určitě vsaďte na kabelku v neutrální hnědé barvě. Pořídíte ji např. v prodejně Baťa (patro -1).

mallbrezenIMG_7415-006

Co nás naprosto ohromilo, byl outfit této mladé slečny. Kombinaci bílého trička s černými kalhotami, botami a kabelkou skvěle doplnilo světle růžové sáčko. To prostě nemá chybu. 🙂 Vyzkoušejte podobný outfit sama. Podobné kousky můžete najít např. v prodejnách H&M (patro -1/0) nebo F&F (patro +1).

mallbrezenIMG_7321-002

Konečně přišel čas pro fanynky trenčkotů (z anglického trench coat). Tento druh kabátu už řadu let oblékají muži i ženy každého věku, ale málokdo ví, že původně ho nosili armádní důstojníci. Slečně padne kabát „jako ulitý“. Pokud jste rovněž majitelkou takového kabátu, můžete se inspirovat od slečny a doplnit ho béžovými nebo hnědými botami a kabelkou. Pokud žádný takový v šatníku ještě nemáte, zajděte do prodejny pietro filipi (patro +1) nebo Marks & Spencer (patro 0/+1). A jako doplněk můžete použít i brýle, které jsou k dostání např. FOKUS Optik (patro -2) nebo Eiffel optic (patro 0).

mallbrezenIMG_7350-005

V každém věku není pozdě na experimenty v oblékání, a když jste teenagerem, máte přímo „zelenou“. Dvě kamarádky, které jsme potkali na patře -2 nás příjemně překvapily svým osobitým stylem. Podobné outfity jako slečny můžete vyzkoušet sama. Zajděte do prodejen např. TOPSHOP, TOPMAN (patro +1), Pimkie (patro -1) a pro boty do Office Shoes (patro -1).

mallbrezenIMG_7342-004

Jaro je období, které volá po společných chvílích s partnerem. Ty můžete strávit venku např. při jarní procházce, kterou můžete završit právě v PALLADIU. Tam jsme potkali tento  pár a hned jsme si ho museli vyfotit. Slečna září barvami, obdivujeme její spojení žluté a zelené barvy. Ideální takhle na jaře 🙂 Klidně obujte místo kozaček balerínky např. z prodejny Reno (patro -2) nebo Deichmann (patro -2).

mallbrezenIMG_7336-003

Černá barva je klasika, ale také jistota. Nikdy vás nezklame a pomůže vám k zamaskování pár kil navíc. Ale proč jednou nevyjet ze zajetých kolejí? Inspirujte se slečnou, která se odvážně oblékla do světlého outfitu a zajděte např. do prodejen Guess (patro 1) nebo Tally Weijl (patro -1), kde si jistě outftiky v podobných světlých barvách vyberete. Šperky můžete „okouknout“ v prodejnách Swarovski (patro 0) nebo Klenoty Aurum (patro 0). Pokud outfit chcete dotáhnout do posledního puntíku, skočte si do kiosku Express Elite Nail (patro -1) nebo dm drogerie markt (patro -2) pro lak na nehty v zářivé barvě a přivítejte stylově jaro 😉

Šárka
Mohlo by vás zajímat