Leden by PALLADIUM

13.1.2016

Vánoční svátky máme úspěšně za sebou. Stres i nervozita jsou ty tam. My v PALLADIU však pokračujeme dál. Vymýšlíme a připravujeme pro vás zajímavé akce. Co pro vás máme v lednu?

 

Vychutnejte si u nás naplno třeba tolik očekávané zimní výprodeje. Ty začaly  již 27. prosince a postupně se přidávají další. Vychutnejte si výprodejovou sezónu se slevami 30-70 %. A teď pár tipů, kam vyrazit. Rozhodně si nenechte ujít návštěvu módních značek RESERVED, MANGO, TOPSHOP, Promod, Tatuum, Tally Weijl, GERRY WEBER, PUMA a další.
Slevy se netýkají jen oblečení, ale i obuvi, kosmetiky a hraček. Dobré načasování je cestou k úspěchu a skvělým kouskům za nízkou cenu.

PALLADIUM_zimni_slevy_foto_2



P1240599
P1240594
P1240592
P1240590
P1240588

 

Vypravit se můžete i na výstavu české malířky Daniely Šafránkové, která je pro vás k dispozici zdarma až do konce ledna na patře +1.
Obrazy jsou malované olejem na plátno, plné barevnosti a pozitivní energie jsou ovlivněny autorčinými cestami, změnami ročních období, barevnými proměnami apod. Neobvyklá barevnost, pevné tahy, smysl pro hru a tajemno, svěží a originální přístup, zaoblené formy, to všechno na vás čeká na výstavě této světově uznávané malířky. Tak si to nenechte ujít a dopřejte si jedinečný zážitek interpretace soužití s přírodou.

Daniela Safrankova_obraz 2

Daniela Safrankova_obraz 1

 

Inspiraci a zajímavé lifestylové čtení si dopřejte v novém číslem PALLADIUM Magazine. Nové číslo obsahuje i exkluzivní rozhovor se světově uznávanou českou topmodelkou Denisou Dvořákovou. Mimo to vás jistě zaujmou i oblíbené Fashion stories, zimní fashion a beauty trendy, nejnovější trendy v účesech, lifestylové články, recepty, tipy na zimní dovolenou, nové CD a knihy, horoskopy a mnohé další. PALLADIUM Magazine si můžete stáhnout také do svého iPhonu, iPadu, chytrého telefonu nebo tabletu s Androidem.

Peter
Mohlo by vás zajímat