Jaké kabáty a zimní doplňky letí ve světě?

25.11.2016

Potrpíte si na zajímavé módní doplňky a vaši kreativitu nezastaví ani pošmourné počasí? Tak to jste na správném místě! Inspirovali jsme se outfity celebrit a předních blogerek a sepsali jsme pro vás seznam zimních kousků, které dodají vašemu outfitu šmrnc. V PALLADIU na vás čekají luxusní šály, stylové pokrývky hlavy, elegantní rukavice i originální kabáty. Stačí si jen vybrat!

Kabáty a bundy

Na must have listu každé blogerky je letos rozhodně chlupatý kožich. Tento hřejivý kousek se hodí jak do práce, tak na slavnostnější události. Navíc vykouzlí i z basic outfitu neotřelou módní kombinaci. Dámám, které vyznávají v oblékání spíše elegantní styl, by rozhodně neměl chybět dlouhý béžový kabát. Ten například v kombinaci s trendy kozačkami nad kolena tvoří originální zimní look, ve kterém rozhodně nezapadnete. A pro ty z vás, které holdujete spíše ležérnímu stylu, nabízí trendy letošní zimy ideální alternativu. Prošívanou péřovou bundu, ve které vás zima rozhodně nedostihne.

1

11

 

Chlupatý kabát, TOPSHOP (patro +1). Béžový kabát, MANGO (patro +1). Péřová bunda, Lindex (patro 0).

 

Pokrývky hlavy

Jestli něco dodá vašemu outfitu grády, jsou to stylové pokrývky hlavy. Ty se nosí v různých variacích. Jedna z nejlepších světových blogerek Kristina Bazan se zamilovala hned do dvou z nich. A to do klobouků, které povýší i jinak obyčejný look na dokonale sofistikovaný outfit a do čelenek, kterými můžete nahradit klasické čepice. Pokud máte chuť být v zimě trochu crazy, vsaďte po vzoru Gigi Hadid na vlněnou čepici s pompomy. Její outfit je jasným důkazem toho, že kšiltovky už nejsou jen letní záležitostí.

2

22

 

Černá čepice s pompomem, H&M (patro -1, 0). Šedý klobouk, TOPSHOP (patro +1). Čelenky,  C&A (patro -1, 0). Šedá čepice a béžový klobouk, TOPSHOP (patro +1).

 

 

Šály a rukavice

Jestli vám nějaký druh rukavic letos nesmí chybět, tak jsou to rozhodně ty kožené. Ty totiž neslouží jen k zahřátí našich rukou, ale jsou i módním doplňkem, který skvěle podtrhne a doplní váš zimní look. Pokud si potrpíte na neotřelé doplňky, tak vsaďte na kožešinovou šálu. Nejenže skvěle zahřeje, ale ještě v ní budete za hvězdu. Vedle nešlápnete ani s kostkovanou šálou, která skvěle osvěží celočerný look.

3

 

33

Rukavice, MANGO (patro +1). Šály, TOPSHOP (patro +1).

Zdroje veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat