Italské skvosty od TOSCA BLU

9.5.2014

Význam kabelek v životě každé ženy je nezpochybnitelný. Každá z nás by měla mít jednu pořádnou kabelku, která unese všechny denní potřeby, a která se bude hodit ke všem outfitům. Kde se takové kabelky shání? Ideálně u Italů.

Nebojte, není ale třeba nutně jezdit až do Milána, jedna skvělá italská značka sídlí také v Praze! A jestli jste o ní ještě neslyšeli, tak musíte hned napravit. TOSCA BLU (v PALLADIU patro +1) má totiž přesně ty kabelky, které se dají nosit klidně pět nebo deset let. Prostě dokud se neomrzí.

ToscaBlu_8

Zdroj fotografií: http://www.toscablu.com

V TOSCA BLU seženete jak kabelky klasické, na každodenní nošení (takové ty, co se hodí v zimě ke kozačkám, v létě k sandálům), tak kabelky odvážné, ale přesto univerzální. Všechny kabelky jsou perfektně zpracované, a hlavně – kožené! Mým osobním favoritem jsou krásné kabelky s efektními průstřihy. K dostání v několika barevných variantách. 🙂

ToscaBlu_7

Zdroj fotografií: http://www.toscablu.com

Ke správné kabelce správné boty. To je základní pravidlo, bez nějž se snad ani nedá žít. Ačkoli už prý dávno neplatí, že by boty musely nutně s kabelkou úplně přesně ladit, a být ideálně z té samé kolekce. Podle mě ale není nikdy na škodu, když se člověk trefí aspoň stylově. Hlavně – jakmile se k sobě hodí kabelka a boty, zbytek outfitu už se vždycky nějak doladí.

ToscaBlu_9

Zdroj fotografií: http://www.toscablu.com

A proto vedle kabelek prodává TOSCA BLU také obuv – samozřejmě vysoce kvalitní, kožené a stylové. Ať už je člověk spíš typ na tenisky na klínu nebo sandály na platformě, tady sežene vše. Vždy ale perfektně zpracované a samozřejmě ladící ke kabelkám.
ToscaBlu_5

TOSCA BLU (patro +1)

Elegantní styl značky samozřejmě kopíruje také styl prodejen – ty jsou obdobně zařízené jak v Praze, tak i v Miláně (kde je mimochodem hlavní sídlo značky). Všechny prodejny jsou charakteristické bílým nábytkem s černými lesklými detaily, prostornými policemi plnými bot a kabelek a také pohodlnými sedačkami na zkoušení.
ToscaBlu_6

TOSCA BLU (patro +1)

Zajděte tyhle měkoučké sedačky v TOSCA BLU otestovat na vlastní kůži, uvidíte, že si budete během všeho toho zkoušení připadat jako princezna. A investicí do kvalitní kabelky rozhodně neprohloupíte.
ToscaBlu_1

TOSCA BLU (patro +1)

Patříte také mezy ty, kterým pohled na krásnou kabelku a krásné boty zlepšuje náladu? Chcete-li mít neustálý přehled o novinkách této italské značky, sledujte ji i na TOSCA BLU Instagramu! Hned budete mít pocit, že jste součástí něčeho většího. 🙂

Kateřina
Mohlo by vás zajímat