Už žádné podpatky – letos se nosí pantofle a originální sandály!

27.5.2017

Že pro módu uděláte hodně, ale bolavé nohy a kostrbaté chodníky vás přivádějí k šílenství? Pak odhoďte jehly, dřeváky i dejme tomu pohodlné boty na klínku a jděte na to jinak. Užijte si pohodlí extravagantních pantoflíčků, nazouváků a originálních sandálek!

# Pohodlné & elegantní

Myslíte si, že k elegantnímu outfitu patří jen podpatky? Tak to jste na omylu. I k šatům a sukním vypadají totiž skvěle nazouváky jak na velmi nízkém, tak i na žádném podpatku. Pokud chcete sehnat opravdovou náhradu za lodičky, pořiďte si v podstatě klasické boty do špičky jen s plochou podrážkou.

Nízké lodičky,  H&M  (patro -1, 0). Žluté boty, TOPSHOP (patro +1). Zlaté nazouváky a růžové sandály, MANGO (patro +1). Nízké béžové lodičky,  H&M  (patro -1, 0).

# Pantofle na ven? Ano!

Nejen do bazénu, na koupák, do školy nebo na doma, ale i do velkoměsta a na party se dnes nosí moderní pantofle. Vedle se netrefíte s metalickou elegancí, minimalistickým vzhledem i hitem jara – chlupatinou. Je jen na vás, na jaké pantofle si troufnete…

Pantofle světlé a tmavě modré, Deichmann (patro -2). Pantofle Vagabond, Baťa (patro -1). Kožešinové pantofle, H&M  (patro -1, 0).

# Divoké & originální

Že se módních výstřelků nebojíte? Pak si letošní jaro užijete vážně naplno! Návrháři si pro vás totiž připravili trochu ulítlé boty, které jsou buď potištěné, vyšívané, barevné, chlupaté nebo nejlépe všechno dohromady. Nezapomeňte si k podobnému modelu vzít jen jednoduchý zbytek outfitu, aby celek nepůsobil přeplácaně.

Pantofle a sandály, TOPSHOP (patro +1). Chlupaté boty a mokasíny, MANGO (patro +1). Nazouváky s duhou, H&M  (patro -1, 0).

# Klasické, a přesto nápadité 

Jestliže si potrpíte na vděčnou klasiku, měla byste se držet zemitých tónů nebo klasické černé a vsadit na originální zdobení. V kurzu jsou třásně, korálky, lesklý materiál, copánky i mašličky. Dodejte i klasickým sandálkům trochu energie a svěžesti!

Růžové a s korálky,  Deichmann (patro -2). S třásněmi a černé,  CCC Boty (patro -2). Žabky, Office Shoes (patro -1).

Natálie
Mohlo by vás zajímat