MALL STYLE 45 – Jak styloví návštěvníci PALLADIA přivítali podzim?

6.9.2017

Lehké vršky a ozdobné sandálky střídají huňaté svetry a trendy bundičky. Podzim je tu, a s ním i spousta možností, jak si s módou vyhrát. Inspirujte se našimi stylovými návštěvníky, kteří na podzimní nákupy vyrazili v šik outfitech!

# SVETROVANÁ 

Podzim je ideálním počasím pro pořízení nového svetříku. Nosí se dlouhé kardigany, oversized mikiny i crop (zkrácené) svetry, jako má blondýnka na fotce. Základem je příjemný materiál, který vypadá dobře a zároveň vás příjemně zahřeje. Spoustu slušivých svetrů najdete například v obchodech MANGO (patro +1) nebo TOPSHOP (patro +1).

# 50 ODSTÍNŮ ŠEDI 

Nebojte se kombinovat hned několik odstínů šedé, které k sobě skvěle ladí. Na podzim navíc vystřídejte holé nohy za tmavé nebo originálně vzorované punčochy. Než začnou opravdové mrazíky, užijte si nošení trendy bílých tenisek, které se hodí téměř ke každému modelu. Velký výběr najdete v Office Shoes (patro -1). 

# JEDNODUŠE A STYLOVĚ 

Holky milují jednoduché outfity, které klukům perfektně sednou. Bílé tričko a černé džíny seženete například v H&M (patro -1 a 0). Nevýrazný model oživte zajímavými teniskami v podzimních barvách. Pak už stačí jen nasadit modelkovskou pózu a máte vystaráno!

# LEŽÉRNĚ A TRENDY 

Khaki bomber s nášivkami se nosí už několikátou sezónu a ani letos s ním nešlápnete vedle. Nášivky si navíc můžete pořídit i samostatně třeba v Levi´s® (patro -1) a našít je kamkoliv vás napadne. Roztrhané džíny a ležérní mikina dodají celému looku uvolněný cool nádech.

# OVĚŘENÁ KLASIKA

Nemáte chuť módně experimentovat? Pak vsaďte na ověřenou klasiku v podobě šedého svetru, skinny džínů, kožené kabelky a oblíbených Converse tenisek, které pořídíte například ve Footlocker (patro 0). Aby nebyl výsledný outfit příliš nudný, můžete ho oživit brýlemi s výraznými obloučky nebo barevným koženým křivákem.

Natálie
Mohlo by vás zajímat