Inspirujte se zimními looky modelek

10.12.2016

Modelky se pohybují ve světě módy nonstop a tudíž je jasné, že i jejich looky mimo přehlídková mola následují hlavní trendy sezony. Všechny jejich kroky sledují paparazzi, a tak krásky své streetstylové outfity vždy promýšlí do posledního puntíku. Podívali jsme se proto, v jakých typech kabátů, bot a s jakými zimními doplňky se objevily v ulicích letošní zimu. Našli jsme pro vás kousky z PALLADIA, díky kterým bude stejně trendy jako ony!

Elegantní dáma

Gigi Hadid je hlavní  IT girl poslední doby, takže je jasné, že s nápodobou jejích outfitů nemůžete šlápnout vedle. Gigi tentokrát vsadila na jednoduchý outfit, který působí velmi elegantně. Co vám letos rozhodně nesmí chybět, jsou vysoké kozačky nad koleno, které promění každý look v neotřelou módní kombinaci. Super cool je taky jednoduchý šedý kabát. Černou kabelku můžete po vzoru Gigi doplnit trendy šátkem.

1

Kabelka, Michael Kors a Pinko (patro +1). Kabát, TOPSHOP (patro +1). Šátek, Orsay (patro 0). Vysoké kozačky, MANGO (patro +1).

Femme fatale

Candice Swanepoel vsadila na další hit letošní zimy, kterým není nic jiného, než chlupatý kabát. Díky němu působí její look neotřele a sexy. Kožešinového krasavce doplnila čenou kabelkou a boty. Šedo- černou kombinaci ovšem skvěle rozbila zářivou červenou šálou, která celý look dotáhla k dokonalosti. Takže pokud chcete svůj zimní look něčím oživit, vsaďte na barevné šály!

2

Kabát a šála,  MANGO (patro +1). Boty a kabelka, H&M (patro -1, 0).

Ležérní pohodářka

Posledním lookem, který nás zaujal je outfit této modelky, která byla zachycena v průběhu New York Fashion Weeku. Tedy v průběhu nejstylovější události roku. Pokud máte chuť být v zimě pohodářkou, zapomeňte na kabáty a vsaďte na khaki bundu s kožichem z TOPSHOPU. Ta vypadá naprosto skvěle v kombinaci s uvolněnými šněrovacími boty, které na vás čekají tamtéž. 

 

33

Kabát a boty, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, Kabelka, Michael Kors a Pinko (patro +1). Kalhoty, H&M (patro -1, 0).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat
30.8.2017
Od Kláry