Nadčasové outfity, které užijete během babího léta

2.8.2019

Babí léto se už pomalu blíží, ať chceme nebo ne brzy budeme ze skříní lovit svetry a kabáty. Připravili jsme pro vás několik nadčasových outfitů, které se perfektně hodí do období babího léta. Zatímco ráno by se člověk nejraději zachumlal do kabátu, odpoledne vzpomíná na lehké tílko a kraťasy. Vyplatí se proto mít v zásobě kousky, jež můžete během dne jednoduše odkládat, nebo naopak vrstvit.


1. Oversize sako

Klasické černé, případně šedé sako by měl mít doma každý, protože je ideálním adeptem na doladění outfitu s trendy minišortkami, denimovou sukní, džínami, ale i s letními šaty či plátěnými kalhotami. Nebojte se, černé sako se hodí k výrazným barvám, dokonce i ke kytičkovaným kraťasům. Ležérně s ním můžete překrýt jak lehkou košili, tak své oblíbené letní topy.

Sako a top, RESERVED (patro 0). Sukně, LINDEX (patro 0). Sluneční brýle, kabelka a boty vlastní.

2. Huňatý svetr

Říká se, že holé nohy snáší chlad mnohem lépe, než třeba holá záda nebo odhalený pupík. A tak zkombinujte svou oblíbenou letní sukni a tlustý oversized svetr. Svetr ledabyle zakasejte vpředu do sukně, nazujte plné kotníčkové boty nebo klidně i jednoduché Converse tenisky a hurá do velkoměsta! Pohrát si můžete také s doplňky, které outfit rozzáří.

Sluneční brýle a sukně, RESERVED (patro 0). Boty, Office shoes (patro –1). Kabelka a svetr vlastní. 

3. Kožený křivák

Babí léto je rovněž obdobím, kdy již pokukujeme po nejrůznějších bundách či kabátech. Pokud ve svém šatníku ještě nemáte koženkovou či koženou bundu, je nejvyšší čas si ji pořídit. Hodí se ke kalhotám, sukním i šatům. Vykouzlíte s ní snadno elegantní i ležérní styl. Nestárnoucím společníkem babího léta je také baloňák či trenčkot, stylové pončo nebo pelerína. Jestli vám během dne bude horko, jednoduše svrchník sundáte a máte opět letní outfit.

Sluneční brýle a top, MANGO (patro +1). Koženková bunda a sukně, RESERVED (patro 0). Kabelka a boty vlastní.  

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat