4 beauty tipy inspirované Paris Fashion Weekem!

1.5.2016

Pařížský fashion week pro letošní podzim a zimu přinesl nejen spoustu nových módních trendů, ale i trendů v oblasti líčení a vlasů! Pokud ráda zkoušíte nové věci a chcete být o krok napřed před ostatními, vyzkoušejte aspoň jeden z následujících beauty tipů a zaručeně budete středem pozornosti!

 

  1. Dark plum/black lips

Na přehlídkových molech Vivienne Westwood se procházely modelky s černočernými rty, u Diora tmavé rty dostaly nádech do vínova a vizážisté Louise Vouittona zase zvolili tmavě švestkové tóny. Co měly všechny looky těchto návrhářů společného byl pořádný lesk – ať už tedy zvolíte provokativní líčení s černou rtěnkou, anebo o něco střízlivější tmavou burgundy verzi, nezapomeňte na to, aby se vaše rty jen blýskaly!

_a1a small

 

Lesk na rty – CREMESHEEN GLASS – odstín Dark outsider, PATENTPOLISH LIP PENCIL – BERRY BLACK FRIDAY – odstín Blackened Plum, rtěnka – odstín Black Night, vše M•A•C Cosmetics (patro -1). Lesk na rty Super Lip Gloss – odstín Raspberry, mineralmakeup (patro -1).

  1. Brown rock’n’roll

Vyzkoušejte rebelský rock’n’rollový look trochu jinak – místo klasických černých stínů použijte hnědé tóny, stejně jako nosily modelky na přehlídkách návrhářského domu Givenchy. Temný nádech očím dodáte černou vnitřní linkou a černou řasenkou, rtům postačí jen balzám v lehce narůžovělém odstínu. Pokud rády experimentujete s extrémním make-upem a chcete Givenchy inspiraci dotáhnout do úplného konce, místo běžného zvýraznění obočí jej naopak přetřete podkladovou bází.  

_a2a small

 

Tužka na oči – odstín Ebony, mineralmakeup (patro -1). Paletka očních stínů Too Faced – Neutral Eye Palette, Parfumerie SEPHORA (patro 0). Řasenka Max Factor – 2000 Calorie, dm drogerie markt (patro -2). Balzám na rty – Rose Lollipop, Lush (patro 0).

  1. Glitter brows

I toto líčení je spíš pro experimentátorky, které rády vyrazí na party s originálním make-upem. Gigi Hadid předvedla netradiční look se třpytivou stříbrnou linkou ne na očních víčkách, ale až těsně pod obočím! Tato vychytávka skvěle a rychle oživí přirozené nude líčení s béžovým očním stínem a obočím upraveným pomocí gelu.

_a3a small

 

Stříbrná oční linka Essence Glitter Eyeliner, dm drogerie markt (patro -2). Gel na řasy a obočí BROW & LASH GEL, The Body Shop (patro +1).  Tekuté oční linky Úspěch, Lush (patro 0).

  1. Cute buns

A abych nemluvila jen o make-upu, zmíním ještě aspoň jeden z vlasových trendů pro Fall 2016drdůlky! Valentino pro svoje modelky zvolil baletkovský účes s mokrým efektem – hladký drdol s lehce vytaženými pramínky u čela. U Diora byly k vidění drdůlky rovnou dva, a to se saténovým leskem. Oba tyto účesy jsou krásně dívčí a zároveň i praktické – nejen pro podzim, ale už pro nynější větrné jarní dny anebo letní vedra!

_a4a small

 

Lesk na vlasy Coconut Oil Hair Shine, The Body Shop (patro +1). Balea gel na vlasy s mokrým efektem,  dm drogerie markt (patro -2). Sprej na vlasy Sea Spray, Lush (patro 0).  

Od temných rtů, přes stříbrnou linku až po roztomilé malé drdoly – podzimní beauty trendy opravdu nebudou nuda a jen čekají, až je vyzkoušíte. 🙂 

Prosluněné jarní dny plné inspirace vám přeje

K.

 

zdroj obrázků: harpersbazaar.com, vogue.com, elle.com 

Karolína
Mohlo by vás zajímat