Těšíme se do školy!

20.8.2019

Září je nový začátek. Děti mají za sebou dva letní měsíce, během kterých si odpočinuly a zažily spoustu dobrodružství, o která by se rády podělily se svými kamarády. Zářijové dny jsou přívětivé a vítají je stále ještě teplými slunečními paprsky, prvními zlatými listy na stromech a padajícími kaštany. Takže září je ideální chvíle pro všechno nové.


Nový začátek je třeba zpečetit něčím novým na sebe a samozřejmě novými školními potřebami. Nepolámané pastelky, čisté sešity, nevypsané fixy, ve kterých jsou všechny barvy pohromadě – to všechno může dodat chuť do nového školního roku i těm dětem, které docházku do školní budovy v minulém roce příliš nezbožňovaly. Vodovky, modelína, tempery a barevné gumy jim připomenou, že ve škole je nečeká jen matematika, ale i spousta kreativních činností. Nemluvě o tom, jak motivující může být školní batoh, krabička na svačinu, oblečení na tělocvik nebo třeba láhev na pití s obrázkem jejich oblíbeného komiksového hrdiny. Samozřejmě nejlepší bude, pokud je půjdete koupit společně a necháte svého potomka, aby si sám vybral tu nejvíce „cool“ variantu. Jistě si zavzpomínáte na dobu, kdy pro vás vůně papírnictví byla doslova návyková a všechny ty pestrobarevné vychytávky jste „nutně potřebovali“. Teď máte příležitost si užít nákupy spolu se svými dětmi. Začátek školního roku je zkrátka novým startem pro děti i dospělé.

Pro pilné žáky

Interaktivní učebnice Hravá angličtina, Albi (patro -2). Desky na sešity a sešity, LUXOR (patro -2 a -1). Hra Matematika V kostce a vysouvací pastelky, Albi (patro -2). Pastelky, LUXOR (patro -2 a -1). Nůžky, Albi (patro -2).

Kufřík na úschovu výtvarných potřeb, penály, kapsička na krk, sáčky na cvičky a batohy, LUXOR (patro -2 a -1). Láhev na vodu, Albi (patro -2). 

Pro parádníky

Maskáčová bunda, NAPAPIJRI (patro +1). Růžová a žlutá bunda, ALPINE PRO (patro -1). Triko Adidas a mikina Reebok, A3 SPORT (patro -2). Zelená bunda, NAPAPIJRI (patro +1).

Tenisky Adidas Altasport, SPORTISIMO (patro -2). Šedé kozačky, Deichmann (patro -2). Tenisky Adidas Tensaur, A3 SPORT (patro -2). Cvičky a růžové bačkory, Baťa (patro -1). Červené boty, CCC (patro -2). Černé tenisky, Deichmann (patro -2). Vínové a béžové boty, ALPINE PRO (patro -1).

Burda
Mohlo by vás zajímat