Z léta do podzimu – lehce a stylově

28.8.2020

Vybrali jsme pro vás kousky, které se vám budou skvěle nosit během teplých dnů babího léta, ale zároveň půjdou navečer dobře kombinovat s podzimními svetry, koženou bundou a stylovými koženými botami. Tak vzhůru na nákupy!


Šaty s rozevlátou sukní

Šaty mají jednu mimořádnou výhodu. Bez přemýšlení z nich totiž vykouzlíte dokonalý a stylový outfit. Pokud teda vyberete takové, které vám skvěle padnou. V létě k nim nasaďte jen sluneční brýle a pantoflíčky, na podzim obujte pořádné kožené koně a outfit doplňte o koženou bundu. Nemáte co zkazit!


Šaty, RESERVED (patro 0); pantofle, MOHITO (patro 1); šaty, Orsay (patro 0); bunda, Lindex (patro 0); boty koně, TOSCA BLU (patro -2); šaty, H&M (patro -1, 0).

 


Široké kalhoty

Ať už sáhnete po šortkách, nebo dlouhých kalhotách, vyberte takové, které mají širokou siluetu. V létě budou pěkně profukovat a v zimě z nich vykouzlíte stylový outfit. V horkých dnech doporučujeme kalhoty doplnit o lehký top a pohodlné tenisky, v chladnějším počasí jim bude slušet huňatý svetr a takzvaná pérka, která letos mohou mít mohutnější tvar.


Top, MOHITO (patro 1); šortky, Orsay (patro 0); bunda, C&A (patro -1, 0); boty, DEICHMANN (patro -2); široké džíny, RESERVED (patro 0); sportovní boty, RESERVED (patro 0);  svetr, Lindex (patro 0); šortky, RESERVED (patro 0).


Top se vzdušnými rukávy

Co se v létě opravdu velmi dobře nosí, jsou halenky a topy s rukávy. Mají totiž hned několik výhod. Velké rukávy profouknou, takže v nich venku není vedro, a naopak v kanceláři na vás skrz ně nefouká klimatizace, takže nehrozí, že nastydnete. A navíc vám stylově ochrání ramena před spálením. Na podzim se jich rozhodně nevzdávejte. Jejich obliba u módních designérů totiž stále trvá, a tak budou trendy i na podzim, kdy k nim místo sukýnky nebo šortek oblečte dobře padnoucí světlé džíny.


Top, Lindex (patro 0); lodičky, CCC (patro -2); bílá sukně, MOHITO (patro +1); top, RESERVED (patro 0); džíny, Levi’s (patro -1); džínová bunda, ESPRIT (patro 1); boty, TOSCA BLU (patro -2).

Karolína
Mohlo by vás zajímat