Get The Look – Daniela Peštová

22.8.2020

Jedna z našich nejikoničtějších modelek vypadá skvěle při každé příležitosti. Tajemství jejího vždy vyladěného looku spočívá ve ctění základních pravidel – když krátké a široké kalhoty, tak s vysokými podpatky. Dlouhé šaty jedině v úzké siluetě. Zvýrazněný štíhlý pas a odhalená dlouhá šíje spolu s širokými rameny, to je Danielina mantra. Našla si siluety, které jí sluší, a těch se drží. Ať už na červeném koberci nebo v běžném životě, a to napříč sezonami i trendy. Navíc jí outfit vždy skvěle ladí s make-upem, kterým podtrhuje svůj mladistvý look.


Pruhované sako

Sako v jemných pastelových odstínech Daniela doplnila o upnutý bílý top, ve kterém vynikne její štíhlá postava, a doplnila ho béžovými širokými kalhotami ve zkrácené délce, zvanými culottes. Look doladila k dokonalosti klasickými lodičkami a zajímavou čepicí.

Foto: CNC / CNC / Profimedia


Pruhované sako, MOHITO (patro +1); bílé tílko, Orsay (patro 0); modré sako, RESERVED (patro 0); náramek, MOHITO (patro +1); kabelka, Marks & Spencer (patro 0, 1); černé džíny, RESERVED (patro 0); lodičky, CCC (patro -2); peněženka, ESPRIT (patro 1).


Pudrově růžová

Růžová v různých valérech je Danielinou téměř ikonickou barvou. Nosí ji jak na běžné příležitosti, tak na velkolepé večírky a eventy. Tyto šaty jsou o to rafinovanější, že dokonale ladí s její opálenou pokožkou. Vyhrajte si s růžovou i vy. Padne totiž každému. Stačí jen najít ten správný odstín.

Foto: CNC / CNC / Profimedia

Pruhovaný blejzr, Orsay (patro 0); růžový šál, Marks & Spencer (patro 0, 1); halenka, LINDEX (patro 0); dlouhé šaty, Marks & Spencer (patro 0, 1); růžová podprsenka, Marks & Spencer (patro 0, 1); kalhotky Marks & Spencer (patro 0, 1); růžové kalhoty; Orsay (patro 0); květinové sponky, MOHITO (patro +1); sandály, CCC (patro -2).


Dokonalá krajka

Nejen na červený koberec, ale i na svatbu nebo party se vám bude hodit bílá krajka. Ať už jako část outfitu, nebo celé šaty. Šperky a doplňky k takto výraznému looku už volte neutrální a jemné.

Foto: CNC / CNC / Profimedia


Krajkové šaty, MOHITO (patro +1); dlouhé šaty, Orsay (patro 0); šaty, MOHITO (patro +1); halenka, H&M (patro -1, 0); bílé sandály, DEICHMANN (patro -2); naušnice, MOHITO (patro +1); kabelka, CCC (patro -2).


 

Burda
Mohlo by vás zajímat
17.1.2014
Od Thea