Late summer looks

31.7.2015

Vcházíme do druhé půlky prázdnin a s tím přichází starosti. Kam se ještě podívat, co si ještě pořídit, abychom to stihly, než léto odejde úplně? S nákupem oblečení se my samy už začínáme brzdit. Milujeme letní barvy, vzory a střihy, ale málokdy je pak příležitost takové kousky unosit i na podzim. Proto vybíráme hlavně ty univerzální. Dnes vám ukážeme, jak se dají outfity jednoduše obměnit tak, aby fungovaly jak v létě, tak i na jeho konci! 

1. Lucka

Košilové šaty jsou letos naším oblíbeným trendem. Tyhle rovné nás zaujaly krásným vzorem i letní barvou. Nosily bychom je pořád, a tak nás teď napadá, že si pořídíme ještě nějaké s delším rukávem. Nakupovat na podzim, to už je přece něco jiného!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Šaty, RESERVED (patro 0)

Jejich další skvělou výhodou je variabilita. Když přes ně vezmete sukni, dají se využít jako tričko. My v dnešním outfitu ale použily opačnou strategii, a vzaly jsme si přes ně zkrácený svetřík. Šaty jsme nechaly vykukovat jako sukni. Kotníkové boty už dodají celému outfitu ten správný kovbojský nádech!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svetřík, TOPSHOP (patro +1). Šaty, RESERVED (patro 0). Boty, Baťa (patro -1). 

Super detailem je i vykukující límeček! Zkrácený střih svetříku navíc spolu s podpatky dělá super dlouhé nohy.

2. Nicole

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tričko, RESERVED (patro 0). Kraťasy, Levi’s (patro -1). Boty, Baťa (patro -1). 

Tričko, RESERVED (patro 0). Kraťasy, Levi’s (patro -1). 

Vtipná letní trička do mladistvého šatníku prostě patří. Vtipné nápisy, roztomilé ovoce, to je naše. V létě je nosíme zastrčené do kraťasů do pasu. Vyšší sed nás ale baví po celý rok, a tak jen vyměníme kraťasy za džíny. Přehodíme sáčko, které výrazné tričko trochu zjemní. A je to!

Sáčko, Orsay (patro 0). Tričko, RESERVED (patro 0). Džíny, RESERVED (patro 0). Boty, Baťa (patro -1). 

Džíny do pasu fungují skvěle a vždycky, stejně tak jako křivákové sako. V tomto outfitu bychom vyrazily do školy i na letní večer do města.

Peter
Mohlo by vás zajímat