Květen by Palladium

6.5.2015

Květen je měsícem oslavy lásky k našim maminkám. I my v PALLADIU budeme maminky oslavovat. Kromě toho vás rádi pozveme i na zajímavou výstavu.

DEN MATEK
Druhá květnová neděle patří již tradičně oslavám Dne matek. Oslavte všechny mámy i maminky, které se o nás tak dobře staraly. I my v PALLADIU vzdáváme hold mateřství. V neděli 10. května od 13:00 do 18:00 si prvních 200 maminek, které nakoupí v PALLADIU v hodnotě 500 Kč (mimo Albert supermarket), může u Infokiosku od hostesky vyzvednout krásnou květinu a kosmetický dárek. Radost, a to nejen maminkám, udělají také speciální nabídky a slevy ve vybraných prodejnách.

Den matek

VÝSTAVA FOTOGRAFIÍ
Nahlédněte během května v PALLADIU (na patře +1) do života těch, kteří v životě nemají tolik štěstí, a to prostřednictvím výstavy fotografií nazvané Na okraji. Výstavu jsme zorganizovali ve spolupráci s organizací Člověk v tísni, abychom vám poodhalili život Pygmejů ve Středoafrické republice nebo například dětských pracovníků v Severní Koreji. Tyto působivé fotografie od předních českých fotografů – Jana Šibíka, Stanislava Krupaře, Alžběty Jungrové a dalších – si nenechte ujít v PALLADIU na patře +1. Výstava potrvá do 31. května.

P1210935

P1210937

APLIKACE PALLADIUM MAGAZINE
Pro všechny fanoušky moderních technologií je tu aplikace PALLADIUM Magazine s novým vydáním pro jaro/léto 2015. Provede vás třemi Fashion stories představující nejnovější fashion a beauty trendy. Najdete v ní i výtečné recepty, novinky ze světa hudby a knih nebo tipy, kam vyrazit v létě na perfektní dovolenou. PALLADIUM Magazine je k dispozici ke stažení zdarma jak na Google play, tak na App store.

 

 

Peter
Mohlo by vás zajímat
30.8.2018
Od Kačky