Buďte elegantní a usměvavá jako Kate Middleton. V čem tkví tajemství jejího stylu?

16.10.2017

Od té doby, co se Kate Middleton ukázala po boku prince Williama, ji nespustila veřejnost z očí. Stala se doslova miláčkem celé Británie a svými sympatiemi, přirozeností a krásou je často přirovnávána k zesnulé princezně Dianě. V čem tkví tajemství jejího vždy reprezentativního, ale zároveň ležérního stylu, a jak napodobit její šatník běžně dostupnými kousky?

Základní pravidla:

  • Pořiďte si skvěle padnoucí klasické sáčko, které vám vydrží dlouhá léta, a díky kterému budete vypadat upravená a šik.
  • Doplňky noste decentní. Kate nedá dopustit na elegantní hodinky, drobné perlové náušnice nebo delší jemný náhrdelník.
  • Vévodkyně má vždy dokonale upravený účes. Nezapomeňte proto pravidelně navštěvovat kadeřníka, který zastřihne roztřepené konečky.
  • Ukažte jen tolik, kolik je opravdu potřeba. Kate nikdy neuvidíte v super krátké mini nebo příliš hlubokém výstřihu.

# Černá & bílá klasika

Při kombinování sněhově bílé a dramatické černé nikdy nešlápnete vedle. Kate s oblibou nosí kvalitní vypasované sáčko různých barev, které klidně doplní o bavlněné tílko a postavu tvarující upnuté džíny. Sako se vejde i pod kabát, a je tak skvělou náhradou za huňatý neforemný svetr. Místo mokasín můžete v chladnějším počasí sáhnout po kotníčkových kozačkách v černé barvě, které siluetu ještě víc protáhnou.

Bílé sako,  MANGO (patro +1). Náhrdelník a náušnice, Guess (patro +1). Mokasíny, TOPSHOP (patro +1). Bílé tílko, H&M (patro -1, 0). Skinny džíny, LEVIS (patro -1). 

# Námořnická elegance

Tmavomodrá je jemnější sestrou oblíbené černé. Působí ležérně a nenuceně. Oblíbené sako doplnila vévodkyně o halenku s moderním řasením a elegantní vršek se nebála doplnit o skinny tmavomodré kalhoty a vintage hnědý pásek. Podobný outfit je ideální nejen na pracovní schůzku, ale i odpolední kafe s kamarádkou. Je reprezentativní, stylový a zároveň pohodlný.

Modré sako, MANGO (patro +1). Hodinky, Guess (patro +1). Lodičky, Deichmann (patro -2). Modré kalhoty, TOPSHOP (patro +1). Pásek, LEVIS (patro -1). Halenka, H&M (patro -1, 0). 

# Baby boom

Svět se v září dočkal skvělé zprávy! Kate a William čekají už třetího potomka a vévodkyně štěstím jen září. Přestože na ní bříško ještě není moc vidět, ráda nosí kousky, které jsou především pohodlné. Pokud jste i vy v očekávání, pořiďte si šaty s nabíráním pod prsy, které můžete zvýraznit ne moc pevným páskem. Máte-li už pořádné bříško, určitě si neváhejte nakoupit speciální těhotenské kousky, které je nejen slušivé, ale hlavně praktické.

Pudrové šaty a pásek se sponou, MANGO (patro +1). Těhotenské tričko, H&M (patro -1, 0). Psaníčko, MAX&Co. (patro +1). Hodinky, TOPSHOP (patro +1). Prstýnky, H&M (patro -1, 0).

 

Foto: Pinterest.com, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat