Mall Style 18

13.10.2014

Dny se krátí, světla je méně a na mě o víkendu přišla špatná nálada. Naštěstí jsem na ten den měl naplánované focení říjnového Mall Stylu. Nejen, že jsem tak vůbec měl důvod vstát :), ale navíc jsem díky tomu v PALLADIU potkal celou řadu stylových a inspirativních lidí. O fotky několika z nich se s vámi teď chci podělit!

DSC_8831 copy [1600x1200]

Tato slečna mě zaujala na první pohled. V jejím outfitu všechno nějak jde dohromady! Nejvíce se mi líbí asi ten dlouhý svetr v kombinaci s nevšedně odbarvenými skinny jeans. A ta pruhovaná košile. Vlastně i ty boty. A vlastně i obě tašky v kombinaci s barvou vlasů 🙂 Bohužel jsem se zapomněl zeptat, odkud je a kde nakupuje, nicméně její angličtina byla perfektní.

DSC_8805 copy [1600x1200]

I tento mladý muž dokazuje, že v PALLADIU nakupují příznivci nejrůznějších stylů. Moc se mi líbila jeho kožená bunda se cvočky. A všimněte si, jak k sobě pasují potisk na converskách a tričko s Jokerem!

DSC_8828 copy [1600x1200]

A teď něco z barevnějšího soudku. Tento sympatický mladý pár úplně zářil štěstím. Nevím, jak na vás, ale na mě outfity obou dvou působí optimisticky a zlepšily moji náladu. Minimálně ta hořčicově žlutá barva člověka probere z podzimních chmur!

DSC_8824 copy [1600x1200]

Ani tato elegantní slečna nešla přehlédnout a musel jsem ji oslovit. Kombinace béžové, černé a červené se mi moc líbí a slečna ji navíc umí nosit. Prosím víc takhle stylových lidí do pražských ulic!

DSC_8816 copy [1600x1200]

Dá se říct, že tuhle skupinku jsem neoslovil já, nýbrž oni oslovili mě. Na jejich outfitech mě zaujala jejich různorodost a naprostá ležérnost. Otužilec vpravo, který jakoby přišel přímo z pláže, je z Austrálie, ostatní tři z východu Kanady. Také vám přijde, že je každý z nich oblečený úplně jinak? Zajímalo je, kde v PALLADIU koupí boty. Každopádně po rozhovoru s nimi už byla moje nálada nadprůměrně dobrá. A v nejlepším se má přestat, proto jsem se vydal domů.

DSC_8832 copy [1600x1200]

Pak jsem ale přímo ve východu vedoucím do metra potkal tuto slečnu. Nevypadala, že má nejlepší den, a i když se mi asi nepodařilo jí ho zlepšit, vznikla z toho aspoň tahle fotka 🙂 Miluju chelsea boots a plísňové skinny jeans se k nim skvěle hodí.. Doufám, že váš víkend byl příjemný, a pokud vás někdy přepadne špatná podzimní nálada, přijďte si ji zlepšit do PALLADIA – např. na oslavu 7. narozenin PALLADIA, na kterou vás srdečně zveme!

Filip
Mohlo by vás zajímat