Které kousky nepropásnout z nové podzimní kolekce

29.8.2016

Přestože prázdniny utekly jako voda, je stále na co se těšit. Každá milovnice módy totiž ví, že právě podzim si může dosyta užít. Počasí přeje nápaditým modelům, vrstvení a zábavným kombinacím. Načerpejte inspiraci a pořiďte si nové trendy kousky! Které byste neměli propásnout?

# BOMBER

Cože? Vy ještě nemáte bomber? Tak to si ho určitě co nejrychleji pořiďte. Nabraná bunda sportovního střihu totiž hlásí velký boom. Nosí se metalické a saténové materiály, zábavné nášivky, oversized modely i jednobarevné kousky. Je jen na vás, jaký bomber si pořídíte. Na výběr jsou lehounké modely, které se hodí místo svetříku, ale i teplejší kousky, které nahradí podzimní bundičku.

BOMBER

Květovaný bomber, F&F (patro +1). Saténový bomber, MANGO (patro +1). Pudrový bomber,  TOPSHOP (patro +1). Potištěný bomber,  H&M (patro -1, 0).

# KOTNÍČKOVÉ BOTY

Kotníčkové boty jsou jasným podzimním must have. Letos se návrháři nebály pořádně odvázat. Kromě hnědé a černé klasiky se nosí i lesklé materiályrudých nebo temně modrých odstínech a loňské ozdobné cvočky vystřídalo šněrování, potisky a samet.

BOTY

 

Modre boty, Deichmann (patro -2). Zlaté boty,  MANGO (patro +1). Děrované boty, RESERVED  (patro 0). Černé boty s lesklým podpatkem, TOPSHOP (patro +1).

 

# OVERSIZED DŽÍSKA

Zapomeňte na džínové bundičky do pasu, letos se nosí velké oversized džísky, které vypadají jak vypůjčené ze skříně vašeho kluka. Móda 90.let je zpět a všichni se tak snaží přiblížit holkám z kultovního seriálu Beverly Hills 90210. Oversized modely noste s upnutějším zbytkem outfitu a nebojte se k nim obout boty na podpatku. Trendy jsou džísky s nejrůznějšími potisky, nášivkami a bláznivými nápisy. Letošní podzim budete rozhodně vidět!

DŽÍSKA

 

Bunda, Levi’s® (patro -1). Velká džíska,  MANGO (patro +1). Džínová bunda,  H&M (patro -1, 0). Vyteplená bunda, TOPSHOP (patro +1).

# MIDI DÉLKA

Sukní a šatů se nemusíte vzdávat ani po létě. Stačí jen vystřídat mini modely, za trendy midi délku. Sukně sahající pod nebo ke kolenům se nosí tylové, metalické i bavlněné. Jejich délku vybírejte  vždy dle typu vaší postavy. Pokud jste vysoká, zkuste si k midi modelu obléct sportovní tenisky. Ale neopomeňte – midi délka nohy opticky zkracuje. Proto by slečny menšího vzrůstu neměly zapomínat na boty na podpatku.

midi delka 2

 

Květované šaty, F&F (patro +1). Rudé šaty, MANGO (patro +1). Zelená sukně, H&M (patro -1, 0). Pouzdrová sukně, Orsay (patro 0)

 

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat