Které doplňky letos rozzáří váš jarní outfit?

5.3.2018

Rozzařte svůj jarní look originálními doplňky plných barev. Oslníte v zářivých saténových teniskách, kabelce syté barvy nebo náušnicemi připomínajícími umělecké dílo? Letošní jaro volá po květinách, sytých tónech a nevšedních detailech!


# Zářivé a vysoké

Zatímco minulý rok byly trendy především klasické sportovní tenisky v kombinaci s elegantními outfity, letos se dočkáte hravé změny. Nejvíc cool jsou hravé tenisky na platformě, které jsou vyšívané, saténové, metalické nebo jinak ozvláštněné. Nebojte se ani výrazných barev, které udělají i z džín a bílého trička doslova hvězdný look!

Žluté tenisky Pepe Jeans, Baťa (patro –1). Saténové tenisky, PUMA (patro 0). Světlé tenisky Gant , Office Shoes (patro –1). Oranžové tenisky Converse, Office Shoes (patro –1). 


# Pestrá kamarádka

Chtěla byste svůj jarní vzhled trochu oživit, ale na barevné kalhoty nebo výrazné bundičky si zatím netroufáte? Pak je pestrá kabelka nebo originální psaníčko skvělou volbou. Na výsluní se stále drží květinové výšivky a kromě pastelových tónů jsou v kurzu také syté odstíny oranžové, žluté, fialové nebo zelené. Hravým trendem jsou odepínací popruhy, díky kterým může mít vaše kabelka nespočet podob.

Červeno-oranžová kabelka Guess (patro +1). Růžové psaníčko, H&M (patro –1, 0). Černá a žlutá kabelka, MANGO (patro +1).Červená lesklá kabelka, Armani Exchange (patro +1).


# Nezbytné maličkosti

Na detailech záleží! Letošní módní kolekce sází na originalitu a nápaditost. V obchodech proto narazíte na bižuterii inspirovanou uměním nebo brýle v retro stylu. Doplňky dokáží z outfitu na běžný den v mžiku vytvořit look na večerní party. Nezapomeňte ale na to, že stylová budete jen v případě, že výsledek nepřekombinujete. To znamená, že například k velkým náušnicím si už neberte masivní náhrdelník apod.

Hodinky, Guess (patro +1). Zlaté brýle a čelenka, Claire’s (patro –1). Červené brýle a květinové náušnice, MANGO (patro +1). Náušnice s obličejem, H&M (patro –1, 0). Brýle, Ray-Ban, Eiffel optic (patro 0). Červené náušnice, Lindex (patro 0). 

 

Foto: archivy firem, Pinterest.com

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat