Kožíšky na 4 způsoby!

15.12.2015

Kožešiny (ty umělé!) jsou materiálem vyzdvihovaným každou zimu. Letos se do nich ale můžeme pořádně opřít a vyzkoušet je v nejrůznějších kombinacích. My vyrazily do obchodů a prozkoumaly, co se dá najít a jaké outfity se z daných kousků dají vytvořit. Doufáme, že pro vás budou inspirací.

 

1. Leopardí vzor

Začneme pěkně zhurta, rovnou leopardem. Kožíšek s tak výrazným vzorem asi nebude pro slabé nátury, můžete se připravit na časté pohledy a poznámky, ale já se v něm například cítím skvěle. Je zkrátka uplně hebký a teplý, a to za ty obrněné nervy stojí.

kožíšek – F&F (patro +1), mikina – H&M (patro -1, 0), kalhoty – C&A (patro -1, 0), boty – Baťa (patro -1), kabelka – Tchibo (patro -2)

2. Kožíšková vesta

Černý kožíšek je nejelegantnější verze. Černá vesta je jednoduchá pomůcka k oživení outfitu, která se na zimu hodí každému. Nás nejvíc baví v kombinaci s koženkovou bundou!

džíny – Levi’s® (patro -1), košile a vesta – TOPSHOP (patro +1), boty – Baťa (patro -1), bunda – F&F (patro +1)

3. Límeček

Kdo chce kožešinky jen trochu, může sáhnout po kabátu s chlupatým límečkem. Ideální je takový, který se dá jednoduše odepnout. Když vás kožíšek někdy omrzí, můžete ho v klidu nechat doma.

kabát – C&A (patro -1, 0), svetr a sukně – RESERVED (patro 0), silonky – Marks & Spencer (patro 0, +1), boty – Baťa (patro -1)

4. Něžná

Světlá vestička vynikne s pastelovými barvami. My ji nosíme jako doplněk k jednoduchým outfitům svetr + džíny a funguje to perfektně.

vesta – TOPSHOP (patro +1), kalhoty – RESERVED (patro 0), boty – Baťa (patro -1)

 

Přišli jste kožíškům na chuť? Jak je nejraději nosíte?

Peter
Mohlo by vás zajímat