Jak na podzimní chmury

14.10.2016

Podzim je v plném proudu a PALLADIUM si pro všechny zákazníky (a hlavně zákaznice) připravilo blyštivou novinku, která vám pomůže zatočit s podzimními chmury. Udělejte si radost a vyrazte do nové parfumerie DOUGLAS na patře -1 v PALLADIU. Ukážeme vám, které novinky ze světa krásy tam na vás čekají.

Na konci měsíce září se na patře – 1 objevila nová prodejna DOUGLAS. Jedná se o největší pobočku této značky v České republice a stojí rozhodně za to. Najdete v ní totiž nejenom produkty, které jsme si zamilovali z jiných prodejen, ale i speciality, které nám zatím scházely, nebo jsme je neměli po ruce. A co neminout a pro podzimní sezónu ulovit? 

 

14316834_1157119684334638_7585888031331374800_n

Barvy, ze kterých vám budou oči přecházet

Hned u dveří narazíte na nádherný stojan značky NYX, která je speciálně na míru mladším slečnám. Nabízí dostupné a kvalitní kosmetické produkty, na které je spoleh. Já zbožňuji jejich matné rtěnky SOFT MATTE LIPSTICK CREAM, které jsou na rtech neskutečně příjemné, krásně pigmentované a zůstanou na svém místě několik hodin. Krém na rtech okamžitě zasychá a matný efekt – bez toho to tento podzim prostě nejde. Favoritem pro deštivé dny je pro mě rozhodně odstín Copenhagen v nádherné vínové barvě. Určitě však omrkněte i jiné produkty – třeba štětce, které se zdají heboučké, nebo oční stíny a paletky, které jsou opravdu v atraktivních tónech.

 

snimek-obrazovky-2016-10-17-v-5-56-07

Ikonická značka přes podkladové báze

Víte, jaká značka přinesla do ženského světa jako první primer? Byl to Smashbox. A na ten se nyní můžete přijít podívat do prodejny DOUGLAS. Stojan láká především na rtěnky (já vím, jsem na nich závislá), ale neopomeňte vyzkoušet právě primery, které najdete v několika provedeních. Zatím žádný nemáte, tak proč byste jej měla mít? Podkladová báze je důležitá pro perfektní vzhled vašeho make-upu. Umí zacelit menší nedokonalosti pleti jako jsou vrásky a póry, krásně plochu připraví na make-up. Nikdy bázi nemíchejte s krémem, nebo přímo s make-upem, ale dejte jí na její „práci¨samostatný prostor. Rozdíl poznáte okamžitě!

snimek-obrazovky-2016-10-17-v-6-10-26

 

Překvapení přímo od DOUGLAS

Mám ráda privátní produkty parfumérií, a proto jsem nějakou chvilku strávila také u stojanu s DOUGLAS kosmetikou. Nejvíce se mi líbila především pečující řada Natural Face Care, která nabízí produkty pro kompletní péči o pleť – od sér přes plěťové krémy a čističe, konče u balzámů na rty. Všechny jsou v bio kvalitě a veganské. Ve složení nenarazíte na parabeny, ani syntetická barviva nebo vonné látky. Já si odnesla čistící pěnu, která je na obličeji doslova super-příjemná a jsem s ní zatím velmi spokojená.

TIP: Už jste našla svůj krém po podzimní sezónu? Pleť potřebuje hydrataci více, než kdy dříve. Přechody z tepla do zimy jí totiž nesvědčí, a proto dochází k velkému vysušování. Zkuste omrknout Revitalizing day cream od DOUGLAS.  

snimek-obrazovky-2016-10-17-v-6-24-29

Rozjasnění, které si zamilujete 

I já na podzim hledám cesty, jak pleti vdechnout nový život. Přeci jen se špatným počasím ztrácí „šťávu“ a letní opálení rychle mizí. Odpověď jsem našla u značky theBalm, která je rozpoznatelná svými nádhernými obaly s vtipnými názvy. I tuto „chuťovku“ najdete v nové parfumerii. Skvěle vám poslouží multifunkční paletka AutoBALM, která bude skvělým parťákem i na cesty – v jednom totiž budete mít jak tvářenku, tak dva oční stíny i rozjasňovač. Pokud hledáte samostatný rozjasňovač – nenechte si ujít Cindy – Lou Manizer – mladší sestru kultovního Mary-Lou. Broskvové třpytivé částečky prostě stojí za to. A rovnou přikládám tip, jak s rozjasňovačem pracovat.

snimek-obrazovky-2016-10-17-v-6-40-54

 

Nová prodejna DOUGLAS vám svou rozlehlostí vezme dech, je totiž největší ze všech prodejen DOUGLAS v České republice. Už žádné tlačení u přeplněných stojanů a dlouhá fronta u pokladny. Tady se můžete lehce zapomenout na podzimní chmury a cítit se jako princezna! Nenechte si ujít ani luxusní novinky značky Tom Ford nebo samostatné „shop in shop“ stojany od Dioru či Chanelu. Na své si příjdou také milovnice (i milovníci) parfémů – těm je věnována velký prostor v zadní části prodejny. A nechte se ohromit také oddělením, které je věnované péči o vlasy – tak krásné police se šampóny jste možná ještě neviděli.

Nevíte si s líčením nebo péčí o pleť rady? Mrkněte se na webové stránky parfumerie a rezervujte si svou osobní konzultaci na čas, který vám sedí nejvíce.

14292500_1157119674334639_464817681970692731_n

 

Peter
Mohlo by vás zajímat
3.12.2013
Od Thea