Žhavé beauty novinky pro rok 2018, které musíte zkusit!

18.1.2018

První měsíc roku 2018 už je za námi, nejvyšší čas prozkoumat, co letos pofrčí v beauty světě! Jestli tedy nechcete být pozadu, pojďte se s námi podívat na žhavé kosmetické novinky, které si pro nás letos firmy připravily.


Odzbrojte kočičím pohledem

Zvýrazněné obočí, super cool paletky a řasenka pro větší objem: pořád platí, že se SEPHORA Collection nebudete věřit svým očím! Díky produktům SEPHORA nebudete mít jen dokonale svůdný pohled, ale i krásně husté a upravené obočí, které v poslední době tak letí! Na které 3 žhavé novinky ze SEPHORY se zaměřit?

1) Outrageous Extension Mascara – Řasenka pro objem a délku řas

Když se SEPHORA soustředí na oči, výsledkem je tato řasenka, která má naprosto stejný efekt jako prodlužování řas. Nemusíte však chodit do salónu krásy a nebude vás to stát skoro nic! Řasenka je vybavena kartáčkem z elastomeru s kónickými bodlinkami, který řasy prodlouží a obalí tak, že je nikdo nerozezná od těch umělých!

2) Brow Thickener – Zahušťovač obočí

Předností tohoto šikovného zahušťovače obočí v prášku je, že dokáže vytvarovat, zahustit a zintenzivnit obočí. To vše s minimálním úsilím, pro vytvarování a vykreslení obočí stačí přejet po celé jeho délce.

3) 6 Eyeshadow Palette – Miniaturní paletka na oči

Nové minipaletky obsahují 6 očních stínů, které k sobě senzačně ladí a přecházejí od matného do perleťového tónu. Postupuje se po etapách nanesením prvního odstínu po celém horním víčku, pak přidáme na intenzitě, jako bychom pracovali s oční linkou podél horních řas. A zakončíme zvýrazněním dolních řas.

Řasenka Outrageous Extension Mascara, Zahušťovač obočí Brow Thickener, Stíny Eyeshadow Palette,  Parfumerie SEPHORA (patro 0). 

Strhávejte pozornost dokonalými rty

Estée Lauder představuje novou kolekci rtěnek New Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor, ve které si na své přijdou milovnice matných, metalických i vinylových. Tato nová řada je svým složením bohatá na obsah barevných pigmentů a zároveň ultra příjemná pro vaše rty.


Tekuté pigmenty  

Tekuté pigmenty ve vysoké koncentraci poskytují ultra silné krytí a syté odstíny dostupné ve třech různých zpracováních. Pečlivě sestavená kolekce těchto tekutých rtěnek zahalí vaše rty do moderních a živoucích odstínů v barevné škále od přírodních až po výrazné.

Rtěnky New Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor, Estée Lauder (patro 0).

V lednu 2018 uvádí také SEPHORA Collection na trh novou řadu vysoce módních rtěnek.Moderní balení, intenzivní barvy, super hladké textury. Seznamte se s touto novou kolekcí 30 rtěnek s krémovým, matným a metalickým efektem v ekologickém balení inspirovaném stories na #instagramu.

#nofilter

Postovat, sdílet… Pro tuto od narození digitální generaci, angažovanou a stále připojenou updatovala SEPHORA Collection svoji kultovní rtěnku a posílá ji do oběhu, #nofilter a v živých barvách. Šarlatová červeň, smyslná béžová, pudrová růžová… 30 barev. 30 barevných odstínů k nošení, šokování i rozzáření šedi. Nová rtěnka se rozloučila s obvyklým černým pláštěm a představuje se v pouzdře inspirovaném Instastories. Je originálnější, jiskřivější, víc sexy, ale také eco-friendly.

Rtěnky #lipstories, Parfumerie SEPHORA (patro 0). 

Pečujte o svou pleť díky novým vychytávkám

Značka Yves Rocher si pro nás na rok 2018 připravila revoluční řadu proti stárnutí pleti Sérum Végétal. Ta obsahuje mimo například BB krém proti vráskám, rozjasňující sérum a intenzivní noční i denní péči proti vráskám. V řadě je obsažen Kosmatec krystalový, zvaný rostlina života, který v pleti stimuluje protein mTOR. Ten pak aktivuje buněčné mechanizmy v boji proti vráskám. Klinické studie této řady dokazují redukci vrásek u 91 % zúčastněných žen. 

 

 Řada proti stárnutí pleti Sérum Végétal, Yves Rocher (patro 0).

Zdroj veškerých fotografií: PR

Klára
Mohlo by vás zajímat