Get The Look – Penélope Cruz

30.9.2019

Španělská oscarová herečka, Penélope Cruz, celým jménem Penélope Cruz Sánchez, se pravidelně umísťuje na čelních místech v žebříčcích nejkrásnějších a nejvíc sexy žen světa. Jejím manželem je španělský herec Javier Bardem, se kterým má syna Leonarda a dceru Lunu Encinas. Pětačtyřicetiletá diva, která má svou hvězdu na hollywoodském chodníku slávy v Los Angeles, se může pochlubit vytříběným vkusem.


Na premiéře

Aktuální trend kožených kalhot doplnila herečka červeným kabátkem, který španělské krásce sluší. Rudá rtěnka a jemné, nápadité doplňky celý outfit pozvedly.

Náušnice a prsten, PANDORA (patro +1). Kabát a kalhoty, Orsay (patro 0). Kabelka, MOHITO (patro +1). Boty, Orsay (patro 0).


Na předávání cen

Penélope je na červeném koberci vždy nepřehlédnutelná. Může si dovolit vynést róby jakéhokoli střihu a barev. Tyto černé krajkové šaty patří k těm nejstřídmějším. Krajkové šaty stačí doplnit jen náušnicemi a prstenem, aby outfit nepůsobil přezdobeně.

Šaty Marciano, FADE (patro +1). Náušnice, Swarovski (patro 0). Prsten, YES. Boty, DEICHMANN (patro -2).


Na cestě

Na cesty volí Penélope pohodlný outfit. Stále aktuální, zkrácený střih nohavic džín doplnila kotníkovými botami a klasickým krémovým rolákem. Batůžek uvolní ruce a sluneční brýle dopřejí soukromí.

Náušnice, RESERVED (patro 0). Brýle, FOKUS optik (patro -2). Svetr, Lindex (patro 0). Batoh a džíny, RESERVED (patro 0). Kufr, Bright (patro -2). Boty, WOJAS (patro -1).

Burda
Mohlo by vás zajímat
25.7.2013
Od Adéla