Tally Weijl makes fashion sexy!

2.12.2014

Jsou večírky a diskotéky vaším pravidelným víkendovým odreagováním? Pak se budete v obchodě Tally Weijl cítit jako doma. Jen s tím rozdílem, že tady je otevírací doba přesně opačná 🙂 Obchod, svým růžovým nápisem zářícím už na několik desítek metrů, je jako vystřižený z těch nejvíce cool a sexy party světa, kde se pije drahé šampaňské a paří až do rána. Značka Tally Weijl je zkrátka nikdy nekončící dámská jízda!
 
Prodejna sídlící v PALLADIU na patře -1 nabízí oblečení a doplňky pro dívky a ženy, které se rády baví a vypadají při tom dobře. Ne nadarmo má proto tato značka ve svém mottu „we make sexy“. Všude spousta světel, disko koulí a skvěle nastylovaných figurín podle aktuálních trendů – tak vypadá interiér obchodu.
14
16
Nečekejte ale žádné barevné výstřednosti na stěnách, převládá tu čistá bílá s párty blikajícími nápisy jednotlivých kolekcí. Kabinky symbolizující disko kouli jsou rafinovaně umístěné v kruhovité místnosti v zadní části obchodu. Spousta zrcadel a blyštivých sklíček vás naladí na party vlnu a spolu s hudbou si budete připadat jako uprostřed tanečního parketu 😉
3
2
VÁNOČNÍ KOLEKCE OD TALLY WEIJL
Pro letošní podzim/zima 2014 přišli návrháři s nápaditými kolekcemi věnovanými oslavám Vánoc a večírkům, které jsou s nimi spjaty. Pokud už teď plánujete, co si oblečete třeba na silvestrovskou párty, Tally Weijl je ideálním obchodem, kam byste měli zavítat. Vybírat můžete z opravdu sexy kousků!
 
CHRISTMAS IN THE GHETTO
Aktuálním hot trendem v oblasti stylingu je kombinace volnějších pánských kousků se třpytivými ženskými kousky. Outfit má působit volně a ledabyle, takže vrstvěte, vrstvěte! Kolekce Christmas in the ghetto je, co se barevnosti týče, červeno-černo-bílo-zlatá. Najdete zde spoustu flitrových mini šatů, mikin s infantilními potisky Mickey Mouse či myšičky Minnie nebo basketbalové nátělníky. Cílem tak různorodé kolekce je nasměrovat zákaznice, aby kombinovaly „nightové“ produkty se sportovními. Taková je myšlenka letošních zimních trendů značky Tally Weijl.
11
8
CRYSTALLIZED
V kolekci CRYSTALLIZED najdete barvy jakými jsou stříbrná, sladce růžová, šedá, white-off či černá. Oproti předchozí kolekci tu mají místo především ženské věci, a to kožichy, šatičky, třpytivé topy i květinové motivy. Po celé prodejně jsou rozmístěné překrásné high-heels, které jsou jak vystřižené z reklamy od Blahnika 😉
6
12

5

Pokud si stále nejste jisté, jak by měl váš dokonalý vánoční look vypadat, máme pro vás malou inspiraci 🙂
0
Tak co říkáte, je vám móda značky Tally Weijl blízká? Zavítejte osobně do prodejny v PALLADIU, budete okouzleni 🙂

Peter
Mohlo by vás zajímat