Je čas na jarní bundičky. Jaké jsou právě teď IN?

22.4.2017

Dočkali jste se. Čas na jarní bundičky všech variací je konečně tu! A letošní sezóna se pořádně vybarvila. Módní obchody jsou plné nejen klasických trenčkotů a kožených bundiček, ale i vyšívaných bomberů, saténových vršků a pestrobarevných křiváků. Poradíme vám, co právě teď letí, a kde si božské kousky pořídit.

# Barevný křivák

Zapomeňte na nudnou klasiku, letošní jaro buďte vidět! Křivák vypadá skvěle snad na každé postavě a v jeho pestrobarevném provedení budete tou nejstylovější z celé ulice. Zatímco blondýnkám sluší jemnější pastelové tóny, tmavovlásky si mohou dovolit i sytější bláznivější barvy. Doporučujeme si pořídit spíš koženkovou variantu, protože u módních hitů se vyplatí sázet více na levnější přesto cool kousky.

Růžový křivák, H&M  (patro -1, 0). Žlutá bunda, MANGO (patro +1). Červený křivák, TOPSHOP (patro +1). Zelený křivák, MANGO (patro +1).

# Klasika tak trochu jinak

Nedáte na svou džínovou a koženou klasickou bundu dopustit? Pak se jí nevzdávejte, protože právě tyhle materiály jsou doslova nesmrtelné. Co je ale letos opravdu v kurzu, jsou jejich potištěné a nášivkami ozvláštněné varianty. Kožená nebo džínová  bundička s potisky květů nebo jinými vzory dokáže celému outfitu dodat ještě větší jiskru, a přesto neztratit na své praktičnosti.

Bunda s ptáčky, H&M  (patro -1, 0). Kožený křivák s nášivkami, MANGO (patro +1). Džínová a kožená bunda s květy, TOPSHOP (patro +1).

# Milovaný bomber

Ani letošní jaro se takzvaným bomber bundám nevyhnete. A proč taky, jsou zábavné, trendy a taaak pohodlné! Letí nejen jednobarevné bundičky, ale opět i ty potištěné nebo jinak originální. Například v Levi’s (patro -1) najdete bomber, který se dá nosit oboustranně, a tak pokaždé vykouzlíte nový neokoukaný look. Podlehněte kouzlu sportovní módy.

Oboustranná bunda, Levi’s (patro -1). Zelný bomber, RESERVED (patro 0). Růžový a tmavě modrý bomber, Lindex (patro 0). Květovaný bomber, RESERVED (patro 0).

# Hlavně originálně

Nebojíte se na ulici zazářit? Pak vás tyhle originální pestrobarevné kousky doslova nadchnou. Nosí se netradiční krátké bundičky, kabátky, ale i kimona inspirované japonskou kulturou. Dejte si jen pozor na to, že výrazné vzory opticky rozšiřují, a tak při nákupu takových modelů vždy dbejte na to, aby vám perfektně padly.

Kimonový kabátek s výšivkou a Sametový květovaný kaftanMANGO (patro +1). Satin jacket a Prošívaný bomber, H&M  (patro -1, 0).

 

Foto: archivy firem, Pinterest.com

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat