Get the summer Victoria Justice look

19.6.2017

Victoria Justice se narodila v Hollywoodu, a tak se už od teenagerských let pohybuje ve světě lesku a slávy. Pravděpodobně ji znáte z muzikálového seriálu pro teenagery Victorious, který ji proslavil. Ovšem od té doby se zpěvačka už  hodně posunula. Její outfity z poslední doby jsou toho jasným důkazem! Díky svým trendy outfitům ji světové magazíny prohlašují za módní ikonu.

FESTIVALOVÁ VÍLA

Letní prázdniny jsou za dveřmi, a my si tak musíme nakoupit trendy kousky na všechny akce, které se s nimi pojí. Mezi ně neodmyslitelně patří horké letní festivaly, které už dávno nejsou jen přehlídkou těch nejlepších kapel a zpěváků, ale také přehlídkou módy. Stejně jako Victorii, by vám na letním fesťáku neměla chybět cool květinová čelenka. Ta je základním stavebním kamenem každého festivalového looku. Zpěvaččin outfit z californské Coachelly je také jasným důkazem toho, že s háčkovaným topem letos nešlápnete vedle. V kombinaci s bílými šortkami a cool nízkými kozačkami budete prostě za hvězdu večera!

Čelenky do vlasů a háčkovaný top, H&M (patro -1 a 0).  Bílé šortky, Levi’s (patro -1).  Boty, TOPSHOP (patro +1). 

VE ZNAMENÍ ELEGANCE

I když se nám v létě nechce, práci se úplně vyhnout nemůžeme. Jak si ji ale zpříjemnit? No přece dokonalým outfitem! Ten Victoria předvedla v ulicích New Yorku, kam vyrazila v šik overalu. Overal s dlouhými rukávy působí elegantně, ale zároveň pokud ho doplníte vysokými podpatky, také velmi sexy. Takže pokud chcete v práci udělat dojem, je tato kombinace jasnou volbou. A trendy sluneční brýle? Ty jsou v létě naprostou nutností! Stylové Ray Banky najdete například v Eiffel optic.

Brýle, Ray Ban, Eiffel optic (patro 0). Overal, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, Michael Kors, FADE (patro +1). Lodičky, Boty, CCC (patro -2).

SEXY PARTY LOOK

No a stejně jako festivaly patří k horkým letním večerům také party! Jestli je něco momentálně v kurzu, tak to jsou třpytivé disco šaty, se kterými rozzáříte jednoduše každá večírek. Stylové party šaty po vzoru Victorie najdete například v MANGU. Zpěvačky outfit je skvělou ukázkou toho, že protiklady v módě fungují na jedničku. A proto se nebojte sexy šaty doplnit oversized roztrhanou bundou. Pak už stačí jen nazout cool sandálky a můžete vyrazit!

Džínová bunda, TOPSHOP (patro +1). Šaty, MANGO (patro +1). Boty, MAX&Co. (patro +1).

Zdroj veškerých fotografií: PR, Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat
18.12.2013
Od Šárky