Jaké podzimní svršky letos nosí topmodelky?

20.10.2016

Abychom vám usnadnili rozhodování, co v těchto dnech na sebe, vybrali jsme podzimní outfity žen, které se celoročně pohybují přímo ve středu módního dění. Nikdo totiž neví lépe než topmodelky, které nejnovější trendy předvádí, co právě letí. Kde v PALLADIU seženete trendy podzimní svršky, které zavanou styl celebrit do vaší skříně, se dozvíte níže.

1. Bombery všeho druhu

Zatímco hitem minulého podzimu byly klasické khaki či černé bombery, ten letošní ovládnou o něco originálnější kousky. Gigi Hadid si oblíbila fialový saténový, Kendall Jenner a Cara Delevingne vsadily na vzorovaný a Bella Hadid na modrý sportovní s nášivkou. Ani s jedním nešlápnete vedle. Výhodou zajímavých bomberů je, že povznesou i jednoduchý celočerný level na vyšší level. Naopak k vzorovaným bomberům už není třeba vymýšlet cokoliv dalšího, aby outfit nepůsobil přepláceně.

 

2 3xhmmarkstopshopVzorovaný, růžový a druhý vzorovaný bomber, H&M (patro -1, 0). Černo růžový bomber, Marks & Spencer (patro 0, +1). Modrý bomber, TOPSHOP (patro +1).

2. Kožené bundy tak trochu jinak

Kožený křivák je dozajista nesmrtelnou klasikou. Modelky se ovšem letos rozhodly oživit a to jak barevně v případě Gigi Hadid, tak stylovým kožíškem v případě Kendall Jenner a Rosie Huntington-Whiteley. Pokud na to máte odvahu, neváhejte a pro jeden barevný kožený křivák si do PALLADIA dojděte. Velký výběr na vás čeká například v MANGU. Barevné kožené bundy jsou skvělým prvkem, který rozzáří váš podzimní šatník. Ovšem ani s černým s kožešinou neuděláte chybu, ty nalezete například v britském TOPSHOPU.

3 33

 

První dva křiváky s kožešinou, TOPSHOP (patro +1). Kožený křivák s bílou kožešinou, H&M (patro -1, 0). Barevné křiváky, MANGO (patro +1).

3. Nestárnoucí trenčkoty

Tato elegantní klasika by neměla chybět v šatníků žádné z vás. Trenčkot totiž vykouzlí z každého outfitu trendy sofistikovaný look. Taylor Hill letos vsadila na béžový, Kendall Jenner si oblíbila podzimní khaki a Gigi Hadid zase doladila svůj look šedým. V rozhodování, jakou barvu zvolit nám topmodelky moc nepomohly, ale jejich podzimní looky jsou jasným důkazem toho, že trenčkot je nadčasovým kouskem, který nám jednoduše nesmí chybět.

1 mangopromodhm

 

Khaki a šedobéžový trenčkot, MANGO (patro +1). Béžový trenčkot, Promod (patro 0). Černý trenčkot, H&M (patro -1, 0).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat
6.8.2014
Od Teru