Doplňky, které pozvednou váš podzimní look

17.10.2016

Jestli něco dodá vašemu looku ten správný šmrnc, jsou to právě doplňky. Ty okamžitě povýší jednoduchý look na elegantní módní kreaci. Ani sebe stylovější outfit se prostě a jednoduše bez doplňků neobejde. A tak jsem se podívali na to, do jakých se letos vyplatí investovat. O hlavní slovo se hlásí různorodé pokrývky hlavy od kšiltovek, přes čepice, po elegantní klobouky, které dodají vašemu šatníku punc luxusu a francouzské elegance. Pozadu ale nezůstávají ani pásky a stále oblíbenější chokery.

1. Trendy podzimní kšiltovky

Podzimní outfity celebrit jsou jasným důkazem toho, že kšiltovka už není pouze letní záležitostí. Do popředí se dostávají podzimní semišové kšiltovky, na kterou vsadila například Kylie Jenner a také kšiltovky s bambulí, které si zamilovala Gigi Hadid. Takže pokud patříte mezi milovnice kšiltovek, rozhodně nemusíte s příchodem podzimu zoufat, neboť tento doplněk je momentálně IN i mimo léto.

2 cccc

Béžová, černá a s bambulí  H&M  (patro -1, 0). Šedá, TOPSHOP (patro +1).

2. Čepice s veselými nápisy a vzory

Nic nerozzáří váš podzimní outfit, ani pochmurný podzimní den tak, jako veselá čepice. S tím souhlasí i momentálně nejlepší světová blogerka Chiara Ferrangi, která se zamilovala do čepice s očima. Podobnou růžovou najdete i v H&M  (patro -1, 0). I další hvězdy milují hravé čepice s vtipnými nápisy a vzory. Například ty  s trendy emojis na vás čekají v Tally Weijl, (patro -1).

4fotorcreated

 

Růžová čepice s očima, H&M  (patro -1, 0). Černá a šedá čepice, Tally Weijl, (patro -1).

3. Klobouky

Nepostradatelnou součástí stylových  podzimních outfitů je jednoznačně také klobouk! V devatenáctém století znamenalo vyjít ven bez klobouku to stejné, jako dnes vyjít úplně nahá. K podobnému vnímání klobouku se pomalu dopracovávají i topmodelky, které na klobouky nedají dopustit. Nespornou výhodou klobouku je to, že si můžete obléct první obyčejné džíny a svetr, který vám padne pod ruku, přidáte klobouk a voilà – trendy outfit je na světě! Tenhle doplněk totiž lusknutím prstu vykouzlí i z obyčejných kombinací neotřelý fashion look. 

33jkhk

Černý, modrý a béžový klobouk, MANGO (patro +1). Vínový a šedý klobouk, TOPSHOP (patro +1).

4. Chokery

Jestli nějaký doplněk nechybí ve skříni žádné IT girl je to momentálně dozajista choker. Náhrdelník z devadesátek je zpět v plné parádě. Nosí se všechny druhy od jednoduchých černých, přes ty co napodobují tetování, po složitější barevné. Ať už vám padl do oka jakýkoliv rozhodně neuděláte chybu. Stačí si jen vybrat.

44 choker

Černý krajkový a zavazovací choker, Claire´s (patro -1). Růžové chokery,  H&M  (patro -1, 0).  Kombinované chokery s řetízky a černý choker, TOPSHOP (patro +1).

5. Westernový pásek 

Páskem, který se stal must-have kouskem nejedné celebrity, je momentálně tento westernový s dvěma přezkami. Jeho neotřelý vzhled dodá šmrnc například nesmrtelné kombinaci džínů a klasické bílé košile, jako tomu je v případě Kendall Jenner. Ale nešlápnete s ním vedle ani k sáčku, nebo svetru. Úplně stejný, jako mají hvězdy z červeného koberce naleznete v TOPSHOPU.

1

 

Pásek vpravo dole, TOPSHOP (patro +1).

Zdroje veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat