MALL STYLE 33

24.5.2016

Počasí posledních dnů si s námi opravdu zahrává. Průtrže mračen se se saharskými teplotami střídají jako na běžícím páse, ovšem to nám v žádném případě nebrání v tom, vydat se do PALLADIA a nafotit pro vás další trendy outfity. Nevyzpytatelné počasí neovlivnilo jak naše nadšení pro focení stylových kombinací nakupujících, tak jejich kreativitu při výběru oblečení vhodného pro pořádný shopping. Čím nás návštěvníci zaujali tentokrát, to se dozvíte po zhlédnutí fotografií níže. 😉 

Tihle dva mladíci mě zaujali na první pohled. A víte, co bylo tím hlavním důvodem? Lenonky! Naprosto nadčasové brýle, se kterými letos rozhodně nešlápnete vedle. Černé, zrcadlové nebo rose gold? Nejlépe všechny! Tenhle tvar letos prostě frčí.

11

Tyto dvě slečny nám ukázaly dvě podoby základního kousky vašeho šatníku, kterým není nic jiného než stylové tenisky. Ty se drží na předních příčkách seznamů „must have“ kousků všech světových celebrit už pořádnou dobu. A my jsme jedině rádi! Přeci jen absolvování nakupovacího maratonu je v nich o dost pohodlnější než na jehlách, co říkáte?

six

Trendy adidasky zvolila na šmejdění po PALLADIU i tato stylová dvojice. Musíme pochválit jak něžnější tak silnější polovičku tohoto šik dua. Hravé květinové vzory a jaro patří neodmyslitelně k sobě, tudíž s nimi v tomto ročním období nelze udělat chybu. Simple outfit mladého muže na fotografii nám dokazuje, že v jednoduchosti je síla. Superstary stačí doplnit jednobarevnou mikinou a stylově ohrnutými džíny a cool outfit je na světě! 

99

Rozesmátá slečna na fotografii je skvělým návodem, jak na vrstvení. Její outfit je ideálním návodem, jak na nepředvídatelné počasí. Díky vrstvám se s  ním poperete jedna báseň. Venku na sluníčku malé černé, v klimatizovaném PALLADIU trendy outfit s rafinovaným vrstvením plédů.

44

Tričko s nápisem, kožená bunda a transparentní zrcadlovky! Za tuto nesmrtelnou kombinaci, která se dá využít ke každé příležitosti, dáváme slečně vlevo palec nahoru. Slečna vpravo nám ukazuje, jak na trend posledních měsíců, aneb jak na sportovní boty k outfitu do města. Tato kombinace funguje na jedničku. Díky ní budete v pohodlí a ještě neskonale šik. No co víc si přát?

22

Tak to by bylo z květnových loků vše, který z outfitů u vás zabodoval nejvíce? Na příští číslo MALL STYLU se můžete těšit zase za měsíc, když budete pravidelně navštěvovat PALLADIUM, třeba se v něm objevíte právě vy. 🙂 

Klára
Mohlo by vás zajímat
20.3.2014
Od Filipa
8.7.2013
Od Adéla