Jak vyzrát na proužky?

14.8.2014

Existuje několik nestárnoucích trendů, které prakticky nikdy nevyjdou z módy. Jedním z nich jsou pruhy, jež se vrací na přehlídková mola téměř každou sezónu a představují tak osvědčený způsob, jak váš outfit oživit. Podívejme se, s čím je vhodné proužky zkombinovat.

 

Nebojte se kombinovat vzory!

Jak jste si už všimli, i letošnímu létu opět vládnou vzory. Barevná kimona jsou pak jasnými favority – lehký vzdušný materiál a volný střih se dají totiž perfektně doplnit nejen populárními crop-topy, ale také plavkami. V tomto případě pruhovanou volánkovou soupravou z Topshopu, která spolu s dlouhým kimonem a nápadnými lennonkami vytváří rozverný šedesátkový look.

 

Topshop1

Pruhované plavky, kimono i sluneční brýle TOPSHOP (patro +1)

 
Klasika, která neomrzí 
Propínací pruhovaná košile je jednou ze stálic dámských kolekcí, s jejíž pomocí můžete vytvořit jak formální, tak velmi ležérní outfit. Pro teplé letní dny radíme drobné košilové proužky doplnit džínovými kraťasy, výraznějším páskem a elegantními sandály na podpatku, které vašim opáleným nohám nepochybně zalichotí.

Vhodně zvolené doplňky, jako například šátek do vlasů či letní klobouk, pak pomohou jinak poměrně jednoduchý a vkusný look oživit.

 

Levi0

 Košile F&F (patro +1), kraťasy, pásek a šátek Levi’s (patro -1), boty TOPSHOP (patro +1)

 

Retro stále trendy!
Nejen mini a maxi sukně jsou letos v kurzu, o slovo se totiž hlásí i midi délka. Výrazná barva sukňové látky doplněná over-size proužkovaným svetrem a stylovou džískou vám zaručí, že se v pouliční šedi neztratíte.

_MG_3896 kopie1

_MG_3865_2 kopie1

Pruhovaný svetr Tatuum (patro 0), sukně F&F (patro +1), bunda Levi’s (patro -1), brýle TOPSHOP (patro +1)

 
Pokud jste menšího vzrůstu, doporučujeme outfit doplnit botami na platformě či nižším podpatku, které vám postavu opticky prodlouží.

 

  _MG_3892 kopie1

boty TOPSHOP (patro +1)

 
Námořnická modř frčí nejen u moře
Pruhy zkombinované s kalhotami či sukní v barvě námořnické modři se staly doslova ikonickou kombinací. Nebojte se trochu zaexperimentovat a místo klasických černo-bílých či modro-bílých variací zkuste sáhnout i po jiných barvách. S tmavými úzkými kalhotami například výborně vynikne růžové pruhované triko volného střihu a ležérní džínová bunda. Letní náladu celého outfitu pak vkusně podtrhne prostorná taška plážového stylu.
 

_MG_3928 kopie2

_MG_3901_1

Pruhované triko a bunda Levi’s (patro -1), kalhoty Tatuum (patro 0), boty TOPSHOP (patro +1), kabelka Lacoste (patro 0)

 

Teru
Mohlo by vás zajímat