Dotáhněte svůj outfit do poslední tečky!

9.6.2015

Léto už je téměř tu a s ním i nová dávka módních trendů – a to i mezi doplňky. Jedině díky nim dotáhnete svůj každodenní outfit k dokonalosti. Přináším vám proto ukázku těch nejvíc „in“ doplňků pro následující horké měsíce.

Horké letní měsíce budou ve znamení hippies, něžné sladké květinové tématiky i sportovního futuristického stylu. Ať už si oblíbíte jakýkoliv z těchto trendů, okořeňte ho správnými doplňky. Zavítejte do PALLADIA, kde si své kousky zaručeně vyberete!

FUTURISMUS

Náhrdelníky ve tvaru trubice v různorodých barevných provedeních upoutaly pozornost na přehlídkových molech návrhářů Marni či Jasona Wu. Jejich jednoduchost je ohromující a vybízí k vrstvení. Kombinujte kov s přírodními materiály. Úžasně budou vypadat ve spojení s outfity z jednobarevných materiálů bez potisků. Šperk tak vynikne a nesplyne s oblečením.

futur

Modrý náhrdelník, Camaieu (patro 0). Černý náhrdelník, H&M (patro 0, -1). Náhrdelník s perlami, Bijou Brigitte (patro -1).

Skvělým, jednoduchým a přesto velice zajímavým doplňkem k letním šatům mohou být i náramky v nejrůznějších futuristických tvarech. Vybírejte z geometrických tvarů čtverce, kruhu či obdélníku. Na množství nezáleží – je jen na vás, kolik náramku budete mít na ruce.

futur-naramky

Azurový náramek, Camaieu (patro 0). Bílý náramek, Bijou Brigitte (patro -1). Tmavě zelený náramek, Tatuum (patro 0).  Náramek s perlami, MANGO (patro +1).

HIPPIES

Návrháři přišli, stejně jako u oblečení, s rozmanitými hippies doplňky. Barevná a tvarová různorodost je pro tento styl charakteristická. Trend 60. let je zkrátka zábavný, hravý a pestrý. Kombinujte korálky s koženými copánky, pírka s kovovými detaily, mušličky a jiné cetky. Na krk si pověste mohutné náhrdelníky a na zápěstí chrastící náramky. Čím bláznivější kombinace, tím lepší dojem uděláte!

hippies

Černý kovový náhrdelník, Camaieu (patro 0). Náhrdelník s peřím, Claire’s (patro -1). Barevný náhrdelník, Bijou Brigitte (patro -1).

hippies-naramky

Stříbrný náramek, Camaieu (patro 0). Náramek s žlutými štrasy, Claire’s (patro -1). Náramek s korálky + Náramek s kormidlem, Bijou Brigitte (patro -1). 

BOHO

Trochu z jiného soudku jsou plechové náhrdelníky s penízky, které bychom spíše než na módním mole hledali ve šperkovnici staré cikánky. 🙂 Nenechte se však mýlit, při vhodně zkombinovaném oblečení mohou i „tolary“ vypadat hravě a žensky. Stejně tak, jak je předvedli ve svých jarních kolekcích návrháři Ashis či Anna Sui. Očekává se umírněnost při volbě celého outfitu, především pak v barevnosti a vzorové různorodosti.

cinkr

Náhrdelník s penízky, Claire’s (patro -1). Náhrdelník s cetkami, Tatuum (patro 0). Závěsný náhrdelník, TOPSHOP (patro +1). 

WOOD

Dřevo je klíčovým slovem pro další módní trend letošního léta. Doplňky vyrobené z tohoto materiálu přicházejí jako naprosto inovativní prvky doplňků. Dřevěné náhrdelníky a šperky perfektně ladí s barevnými a jednoduchými modely. Svou roli tu hraje i tvar doplňků, který může být symetrický i asymetrický. Zajímavá je i kombinace dřeva s jinými materiály, jako je kov, přírodní juta či horniny.

drevo-vse

Barevné náramky, MANGO (patro +1). Náramek s perletí + náhrdelník s koulema, Tatuum (patro 0). Žlutý a zelený náramek, H&M (patro 0, -1).

Pokud si přeci jen představujete něco více odvážnějšího, následující doplňky vás stoprocentně uspokojí. Protože koňské ocasy na zápěstí jen tak někdo nenosí. 😉

5

Zdroj fotografií: style.com

Peter
Mohlo by vás zajímat