Jak na stylové letní večery

3.7.2015

Letní večery je možné trávit všelijak, ať už s přáteli, doma, na zahrádce, na večeři. Můžete vyrazit do parku, na koncert, do letního kina nebo si jen tak sednout ven na lavičku. Pokud stále nevíte, co na sebe, máme pro vás inspiraci. Ukážeme vám, jak na to! Podobné outfity můžete s lehkostí nosit a kombinovat, nebojte se barev a různých materiálů. Léto je hravé a dovoluje téměř vše.

Letní nezbytnosti
Léto a šaty – to jsou dvě slova, která k sobě skvěle pasují. Ať už jen tak do města, na pokec s kamarádkami, na rande, na večerní zábavy, šaty jsou zkrátka stálice. Kdy jindy, než právě v létě sáhnout po mini šatech, které světu odhalí vaše krásné nožky? 🙂 Pokud se bojíte, že vám bude v pozdějších hodinách zima, doplňte mini šaty o stylovou denimovou bundu. Letní nezbytností je také slamák, kterým docílíte uvolněného plážového looku.


IMG_3831a-2
Bunda – Levis (patro -1), šaty – MANGO (patro 1), kabelka – F&F (patro 1), klobouk – H&M (patro -1, 0), sandále – C&A (patro -1, 0)

Relax v parku
Pokud neplánujete nic speciálního a chcete jen strávit příjemný letní večer někde v parku na procházce nebo na zmrzlině s přáteli, je fajn se obléct pohodlně a příjemně. Letos je trendy boho look, který se skvěle hodí právě na podobné příležitosti. Já zbožňuji bílé lehké topy, které působí něžně a lehce se kombinují. S klasickými denimovými šortkami navíc nikdy nezklamou. Obujte si jednoduché plátěné kecky a užijte si letní pohodu.


IMG_3769a-2
IMG_3775a-2
Top – Promod (patro 0), sluneční brýle – RESERVED (patro 0), džínové šortky – Marks & Spencer (patro 0, 1), boty – Office Shoes (patro -1)
 

Dámská jízda
Dalším večerním a velmi trendy outfitem je kombinace kůže, blazeru a vysokých podpatků. Pokud máte v plánu vyrazit s kamarádkou do města na drink, sáhněte po kožených či koženkových kalhotách, večer vám v nich bude příjemně teplo. Celkový look doplňte klasickým blazerem a vysokými podpatky. Na závěr si můžete vyhrát s doplňky, které outfit zvýrazní. Může to být černý klobouk ve stylu fedora a rozhodně se nebojte ani výrazného náhrdelníku či prstenu.


IMG_3779a-2
IMG_3793a-2
Sako a top – Promod (patro 0), kalhoty – TOPSHOP (patro 1), boty – Office Shoes (patro -1)kabelka – F&F (patro 1), klobouk – pietro filipi (patro 1)
 

Na drink nebo na večeři
Většina z nás večer vyráží s přáteli na drink nebo na večeři, abychom strávili příjemný večer v jejich společnosti. Je přirozené, že se chceme obléct jinak, protože, co si budeme povídat, přes den se prostě zas tak odvázat nemůžeme. Tak proč si neobout výrazné podpatky a obléct maxi šaty? Ty jsou ženské a chic, zároveň zakryjí všechny nedostatky. Můžete je nosit jen tak nebo klidně s denimovou bundičkou. Zapomeňte na chvíli na černou a zamilujte se do nějaké výrazné barvy, která vás rozzáří a podtrhne opálení. Mě osobně teď baví červená.


IMG_3815a-2
IMG_3824a-2
Šaty – MANGO (patro 1), sluneční brýle – RESERVED (patro 0), boty – H&M (patro -1, 0)
 

Do kina i na koncert
Každý z nás miluje jednoduché outfity. Pokud nechcete nic vymýšlet a kombinovat, nemáte čas a spěcháte z práce přímo do kina nebo na koncert, pak si stejně jako já oblečte pohodlné džíny. V létě jsou ideální nějaké hodně roztrhané. K tomu bílé tričko z kvalitního materiálu a černý blazer. To nikdy nezklame. Blazer mám pro jistotu vždy s sebou. I letní večery bývají chladné a je fajn mít něco, co vás spolehlivě zahřeje. Pokud se chcete cítit pohodlně a zároveň vypadat chic, obujte klasické kecky a užijte si krásný večer.


IMG_3803a-2
IMG_3812a-2
Top – Calvin Klein (patro 1), sako – Promod (patro 0), džíny – TOPSHOP (patro 1), boty – Office Shoes (patro -1)

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat