Halloween v PALLADIU

31.10.2013

Nepleťte si Halloween se Svátkem všech svatých a Dušičkami, první zmíněný slavíme 31. října, den po něm Svátek všech svatých a konečně druhého listopadu naše oblíbené Dušičky. Ač je Halloween anglosaským lidovým svátkem a v České republice opravdu o tradiční svátek nejde, PALLADIUM se hrdě a aktivně do Halloweenu zapojilo – jsme přece světoví. : )


Začínáme střídměji, v H&M najdete trička a spoustu doplňků s lebkami – a co jiného vyjádří váš obdiv k svátkům všech mrtvých než právě součást kostry.

 

lebky

 

Na hlavu si nasaďte jednu naježenou číču a přecházejte lidem přes cestu. Třeba jim přinesete štěstí.

cici

 

BON BON vedle H&M navštivte, pokud budete mít chuť na něco sladkého – a přitom halloweenského. Najdete tu malou, ale i velkou marcipánovou dýni. Udělejte si doma sladké hody! Kromě dýní tu najdete i jiné marcipánové a čokoládové dobroty, kterým se bude těžko odolávat.

bon bon

 

Sparkys nabízí dýňové a netopýří čelenky – a samozřejmě i tu všeříkající s nápisem HALLOWEEN, se kterou budete čarodějnicí večera, myslíme si.

hallo

dyne

sandhallo

 

TOPSHOPu září všechno halloweenskými barvami – od dýňových a černokočičích loafers až po krvavě červené čelenky. Ponožky s duchy a netopýry POTŘEBUJETE! Pssst, my s prázdnou neodešli. : )

helou2

helou1

 

V Marks&Spenceru seženete spoustu dobrot nejen pro své nejmenší, ale i pro sebe a své kamarády! Žvýkací prsty staré čarodějnice, čokoládová pavoučí lízátka, extra děsivé lebky, kostry a duchové, čokoládové dýně, želé v těch nejhrozivějších tvarech a barvách, marshmallows ve tvaru lebek a dokonce i čipsy se tu mění ve strašidla! Co je v pytlíku s odpornými částmi těla nás snad ani nezajímá – vyzkoušíte to někdo za nás, prosím? Přihoďte k tomu i naježené černé číči a vlasy čarodějničiny… a kouzlo bude dokonáno.

ms2

ms

 

Jen ať vás během pojídání všech těch pamlsků někdo nezakleje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sandra
Mohlo by vás zajímat