Jak na červenou ve 3 krocích

22.11.2017

Červená není jenom barvou Vánoc, ale také barvou celé letošní sezony podzim/zima 2017. Možná není vaší nejoblíbenější barvou, ale my vám poradíme 3 kroky, jak tuto barvu nosit, abyste si ji oblíbila a cítila se v ní svá a trendy!

#1 PRO NEJMÉNĚ ODVÁŽNÉ – ČERVENÝ DOPLNĚK

Na doplňcích je vše postaveno. I ten nejmenší detail totiž může udělat velkou změnu. Když si budete vybírat svůj červený doplněk, věnujte velkou pozornost správnému odstínu. Je totiž velký rozdíl mezi jasně červenou a oranžově červenou. Vyberte si takový odstín, který vám více sluší, ne který si myslíte, že je více trendy. Za červenou se letos totiž považuje i temně rudá či vínová a návrháři použili snad celou její paletu.

Lodičky, MANGO (patro +1). Tmavě červená kožená kabelka, MANGO (patro +1). Kabelka přes rameno, MANGO (patro +1). Světle červené náušnice, Lindex (patro 0). Náušnice střapce, MANGO (patro +1).

#2 PRO VÍCE ODVÁŽNÉ – ČERVENÝ TOP

Tato výrazná barva se letos objevila snad u všech návrhářů. Oscar de la Renta, Versace, Prada, Gucci, Balenciaga, Chloé, Alexandr Mcqueen a spousta dalších. Ne nadarmo se totiž červené od léta přezdívá power red, její síla je nepřehlédnutelná a z přehlídkových mol se přesunula do ulic v různých podobách, odstínech a střizích.

Nejzákladnější kousek, který letos musí vlastnit každá žena, je červený svetr. Hodí se totiž dokonale ke všednímu outfitu, jako jsou modré džíny a kabát, přičemž kombinaci krásně rozjasní a vy už ve svém oblíbeném normcore outfitu nebudete šedá myška.

Svetr s uzly, MANGO (patro +1). Sametová mikina, H&M (patro -1 a 0). S výstřihem do V, H&M (patro -1 a 0). S volány, Lindex (patro 0).

#3 PRO NEJODVÁŽNĚJŠÍ – CELOČERVENÝ LOOK

Troufněte si na celočervený look, budete za královnu! Oblékněte dlouhý červený kabát až ke kotníkům, sladěný kostýmek, nebo červenou na červenou v podobě pouzdrové sukně a roláku.


Dřívější pravidlo “červenou jen s mírou” letos jednoduše neplatí! Tak se odvažte a doplňte svůj šatník o nezbytné kousky v červené barvě.

Dlouhý kabát, H&M (patro -1 a 0).  Kotníkové kozačky se vzorem, Baťa (patro -1). Červený kožich, H&M (patro -1 a 0).  Sametové kozačky, Baťa (patro -1). Šaty, H&M (patro -1 a 0).

Zdroj: archivy firem, Pinterest

Eliška
Mohlo by vás zajímat
20.11.2014
Od Petera